Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Azmodai said: Gün 2 - Gündüz 5 Oy Zaugna Khaldun (BonePART,Kitana, Pen Duick, Xinroth, Lancelion) 1 Oy Linc Yok (Asteroth) 1 Oy Kitana (MadMAX) Linc Kararı için gereken oy 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 asteoth veyakitana oyunu deistirse olcak bitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 madmax demek istedin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 temmuz demek istedi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hadi madmax bak dikkat çekiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 arkadaşlar henüz 10 gün kadar önce daha urza ile karşılaştım ve birkaç saat beraberdim. biraz insan sarrafı özellikleri kazandım kendisinden. bu açıdan konuşmalarından çok net anlaşılmakta ki kitana mafya. zaten zaugna dan mafya falan olmaz. onu bi sonraki turn keseriz. LINC OYU: KITANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Gün 2 - Gündüz 5 Oy Zaugna Khaldun (BonePART,Kitana, Pen Duick, Xinroth, Lancelion) 1 Oy Linc Yok (Asteroth) 3 Oy Kitana (MadMAX, Fizban, Dominic) Linc Kararı için gereken oy 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kitana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bolece dominikle fizbanin mafya oldugunu zaugnaninsa kankalari oldugunu aniyoruz hele hele azmodainin dom daha oy vermedne oyunu yazmasi dahada supe rlmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bone, mafya oldugunuzu acik etmemeniz lazim, oyunun amaci o, ama siz masallah 4 kisi 1 kisiye direkt basmissiniz oyunuzu. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 walla domdomcum durust insannar olarak korkumuz yok seriatin kestigi parmak acimaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben de durustum, acik ve net, linc edilirsem de, hit'e de gidersem zaten kimin mafia oldugu acik ve net belli olacak. benim rolumu anlamayan varsa simdiye kadar zaten yuh diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ha bi denem polissin yane way way way way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 buyur kurtlar sofrasina dayi, ben konusuyorum, sen de konus delikanli gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bizim kurtl kopekle isimiz yok i am tending my flock modunda takiliyorum guneyli rahip tadinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bana aksan yapma, o eli de indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 karsin da memur var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 abi cok sacma bisi bu ciddi polissen zaten linc durumuna gemedikce polisim demessin cunku doctorda oldu direk bi onaki gece nanaysin yok deilsen bi sonaki gun soledigin ismi linc etcrz mafya cikmassa sona sirada sen varsin yane sacma bi aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hayat dedigin zaten sacma birsey degil mi dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bone, dom oyunu verdikten sonra statusu editleyip update ettim. suclamalarin haince. Ve evet cok fena yakiyosunuz lan milleti ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yeme bizi azmo abi bu cok sacma ama oynamayan adamlar b gun mesaj atcak diye mi beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bone oyunu degistir kitana yap madem oyle, yapabilir misin? yapamazsin. neden, cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bone, yapma şöyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bone sen de oyun hemen 2 saatte bitsin istiyorsun, heueh adamlar arada bakabiliyor napalim, bidahaki oyun daha aktif oyuncu aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 niye ki kitana townie diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar