Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%90'ı uçukmuş patinin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenocide said:
karray said:
Bendeki bu hippi arkadaşlara olan isyan diyim artık,geçmişte yaşadışım tramvalarla ilgili.Kişiselede bi topic açılır aslında ama neyse şimdi efendim bende sizin gibi saç uzatıp,saçı sakalı birbirine karıştırıp gezerdim.Ama çevremin hep "ne lan bu hippi gibi geziyosun" baskısı altında ezildim ve sonuç bu

baskı altında ezildin, şimdide intikam alıyosun gibi bişey oluyo ozaman

Aslında benim hippilerle bi derdim yok sadece bu üni gençliğinin genelinin bu tarzda olduğu,en azından patide takılan üni gençliğinin çoğunluğu bu tarzda ilginç geldi bana yani...
Mesaj tarihi:
abi sıkıntıdan dedim ya :( bide şimdi anlamadığım şey hippi olmak kötümü yani adama hippi dedim bilmeden küfür ettiysem affola =(
Mesaj tarihi:
@karpuzseven Abi bu senin balon özel mi yaw her topicte postunu görüyorum ama bi patlamadı gitti ayrıca bu aktifliğini de takdir ediyorum modlar senin kadar formda vakit geçirmiyor
Mesaj tarihi:
Benim bi teorim var ya fileli çorap + mini etek giyen her hatun seksidir die çürütcek varmı bunu D:

Ekstra : Evet ya karpuzseven 111 postun var ama balonunda var bende istiorm ya =(
Mesaj tarihi:
JD said:
abi yersinde erkek çıkma olasılığı var ama ondan korkuyorum ya bi tokyo hotel faciası daha yaşamak istemiyorum ahaha sdsdfa
asfasfdasfafsadasd harbiden erkekmi o seside kız sesi gibi asdasf
  • Yeni Oluştur...