JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 abi hippy_tarkan ahaah gülmekten yazamıorm sdfasdfs nike +1 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Xenocide said: karray said: Bendeki bu hippi arkadaşlara olan isyan diyim artık,geçmişte yaşadışım tramvalarla ilgili.Kişiselede bi topic açılır aslında ama neyse şimdi efendim bende sizin gibi saç uzatıp,saçı sakalı birbirine karıştırıp gezerdim.Ama çevremin hep "ne lan bu hippi gibi geziyosun" baskısı altında ezildim ve sonuç bu baskı altında ezildin, şimdide intikam alıyosun gibi bişey oluyo ozaman Aslında benim hippilerle bi derdim yok sadece bu üni gençliğinin genelinin bu tarzda olduğu,en azından patide takılan üni gençliğinin çoğunluğu bu tarzda ilginç geldi bana yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 gençler. kanları kaynıyor. herşeyi yaşamak istiyolar ellerinden gledikçe. rahat bırakın çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sendemi hippisin yoksa dsfafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben mezun oldum askere gittim geldim. ne diyon birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 =( =( hippileri savunan hippidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ülen jd aile babası adama hippi dedin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 abi sıkıntıdan dedim ya :( bide şimdi anlamadığım şey hippi olmak kötümü yani adama hippi dedim bilmeden küfür ettiysem affola =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Cartman says: "Die hippie die!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 edit : bak ne kadar güzel kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 abi yerim onu ya koymayın şöle foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 aile babası kim? ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 abi yersinde erkek çıkma olasılığı var ama ondan korkuyorum ya bi tokyo hotel faciası daha yaşamak istemiyorum ahaha sdsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Nası güzel kız ya, normal halini görmeden. Yerim diyoun da hani o fotoğraflar direk yanıltıcı. Bi gerçeğini gör sonra ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nesi güzel be ÇDIŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 @karpuzseven Abi bu senin balon özel mi yaw her topicte postunu görüyorum ama bi patlamadı gitti ayrıca bu aktifliğini de takdir ediyorum modlar senin kadar formda vakit geçirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Benim bi teorim var ya fileli çorap + mini etek giyen her hatun seksidir die çürütcek varmı bunu D: Ekstra : Evet ya karpuzseven 111 postun var ama balonunda var bende istiorm ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kız on numara laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 JD said: abi yersinde erkek çıkma olasılığı var ama ondan korkuyorum ya bi tokyo hotel faciası daha yaşamak istemiyorum ahaha sdsdfaasfasfdasfafsadasd harbiden erkekmi o seside kız sesi gibi asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet güzelmiş bayağı ama ben olsam yazmazdım yani. tamam dudaklar ve ten süper ama burun yapısı ve eller "LAN YOKSA???" dedirten cinsten. uzak durulası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 resimdekini gerçek haliyle de yerim sahtesiyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kız lan bu ben anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 SoulCube said: resimdekini gerçek haliyle de yerim sahtesiyle de.ya sahtesi gerçek haliyse yada gerçeği sahteyse yada her ikisiyse hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ya erkek çıkıcak sonra kalcaksınız öle demedi demeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 duble post gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar