MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bunu html de veya excel de bir şekilde yapmak istiyorum eylül 23'deki sınava gireceğim için denemelerde kaç paun aldığımı öğrenmek istiyorum.. internette bir yer buldum ancak sürekli internet cafeye gidemem bunu kodlayıp evde halletmem gerekli.. Napabiliriz?
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hehe soruya hayran kaldım =) diyorsun ki patilerden tutsun bir ucundan, bir şey yapalım(?) kpss 94 nedir? hesaplaması nasıl yapılır? konuyu biraz açarsan, yardımcı olacak birileri çıkar belki.
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ortaöğretim düzeyindeki kpss puan olayıdır kpss94. Formülünü tam olarak bilmiyorum o kadar çok şey var ki internette kpss ile ilgili hangisinin beni ilgilendirdiğini bile zor ayırt ediyorum.. kpss 93 var bide o da önlisans mezunları için olan puan türü..
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 aha buldum birşey.. said: kpss puanı hesaplama formülü: 30[2(ASP-X)-S] kpss puanı=70+ --------------- [2(B-X)]-S ASP: ağırlıklı standart program X : ASP dağılımın ortalaması S : ASP dağılımın standart sapması B : ASP dağılımındaki en yüksek ASP
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hesap makinesi ile yap daha kolay, uğraşma site vs ile.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 siteyi kaydet flashdiske. save page as olayı. kodlar server üzerinden çalışmıyorsa bu şekilde hesaplarsın.
Öne çıkan mesajlar