Spyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 eggshell said: ya şimdi geçen burda bi abi aralık için dilekçe vermeye gitmiş geçti ancak nisana başvurabilirsin demişler. şimdi malum askerlik şubesi, bişey sormak için gidiyosun, 6348276378 saat sıra bekliyosun. gitmeden evvel bi teyit etmek istedim de... erken sevk için bile şansın çok az.. ben eylül başında vermiştim dilekçeyi.. zar zor yetişmiştim aralık'a, düşün.. şubede söylenen büyük ölçüde doğru.. en erken nisan celbine çıkartırsın kararı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eggshell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hımm çok teşekkür ederim yardım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eggshell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Spyro said: eggshell said: ya şimdi geçen burda bi abi aralık için dilekçe vermeye gitmiş geçti ancak nisana başvurabilirsin demişler. şimdi malum askerlik şubesi, bişey sormak için gidiyosun, 6348276378 saat sıra bekliyosun. gitmeden evvel bi teyit etmek istedim de... erken sevk için bile şansın çok az.. ben eylül başında vermiştim dilekçeyi.. zar zor yetişmiştim aralık'a, düşün.. şubede söylenen büyük ölçüde doğru.. en erken nisan celbine çıkartırsın kararı.. ha bu arada, hayırlı tezkereler şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yanlış anlatmışım.. ben bitireli 5 ay olacak nerdeyse.. geçen sene için konuşmuştum ama teşekkürler yine de :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 şafak demiş 179 bitmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 cok fena bişi bu askerlik öğrendim bana yeter diyorum göndermiyorlar illa bitecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bazen diyorum olm ne işin var çek git malibuya falan sonra ictimaaağğ diye bagırıyorlar esas duruşlarda kayboluyorum falan amağn bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 eggshell said: ya şimdi geçen burda bi abi aralık için dilekçe vermeye gitmiş geçti ancak nisana başvurabilirsin demişler. şimdi malum askerlik şubesi, bişey sormak için gidiyosun, 6348276378 saat sıra bekliyosun. gitmeden evvel bi teyit etmek istedim de... o kişi bende olabilirim :) 2007 nisanda gittim bana 2008 mart ayı ıcın tarıh verdiler. 2007 agustos için dilekce verdim 5 gun gec gonderdıgımden kabul etmedıler. 2007 aralık ıcın verdıgım dılekce kabul edildi. 319. donem olarak gittim mayıs 2008 de gelmiştim. aman diyim sarkıtmayın yok tecil yok kaçmak falan, yaş ilerledikçe daha kötü oluyor askerlik, özellikle kısa dönemler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sonra evine dönüceksin evdekiler koğuş kalk dicek gıcıklık yapacaklar sen bi anda yataktan kendini atıcan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 çift çarşıdayım da fena baydı ya çift çarşının da bi esprisi yok muş ilk kez cıkıyorum çift çarşıya da beklediğim gibi olmadı. bu dönemler biraz doluyum açıkcası, resmen tiksinmeye başladım çoğu şeyden. bıktım sıkıldım hatta öyle ki birilerinin kalbini kırıcam diye fazla iletişime de girmek istemiyorum kenara çekildim ufaktan. ne menem bi şey ya özgürlüğün kısıtlanması kafam girsin bu düzene. askerligi iyi yerde yapmak ve kötü yerde yapmak arasındaki fark sadece sizin dışınızdakilere etkiyor bu arada onların içi rahat oluyor ama sizin açınızdan şöyle bir fark var; kötü yerde yaparken şartlar elverişli değil ama siz bi süre sonra ona uyum sağlıyorsunuz ve o ortamda yaşayacagınız ufak tefek olumsuzluklardan cok fazla etkilenmiyorsunuz rahat yerde yaparken her türlü kralsınız gibi dursanızda orda can sıkıcı durumlar insanı daha cok etkiliyor çünkü neticede insan beklentiler ve sıkıntılar arasında mutlulugu bir şekilde yakalar beklenti çok yüksek ise yaşanacak ufak bir sıkıntı beklentisi düşük olan kişiyi etkilemeyecek ama diğer kişiyi zor duruma sokacaktır.(ege ordunun en rezil sürgün yerlerinden biri Menteş'te acemilik üstüne en rahat yerlerinden biri Narlıderede askerliğe devam ettiğimden kıyaslama şansı buldum) bizimki de bu şekil işte bazen psikolojiyi bozuyorsunuz sonra bişi oluyor eğleniyorsunuz ama genel olarak hayatta en cok zevk alarak yaptıgınız şeyin bile tadı tuzu yok tezkere alana kadar... kısaca; kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 askerlikte bi laf vardır en iyisinin de taa diye: ) valla ben askerliği 1.ordu komutanının komutan koştunda iç haberci olarak yaptım yani adamı donla bile gördüm karısı ile bizzat sabahtan akşama kadar ilgilendim çocugu gelirdi kavaltısını ben hazırlardım vay bee direk uşaklık ama o kadar rahattım ki anlatamam cep tel serbest bütün ordu evinde subaylar neyden yararlanıyorsa bende yararlanıyorum 2 ytlye koca cupra balıklar yiyordum.. ama gel görelim ki takım elbise ile süründürüyorlardı bi tane emir subayımız vardı sağ olsun : ) yani direk esasen askerlik yarı açık ceza evi yada tam açık ceza evi : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 evet evet ceza evi arabesk olcam böle giderse zaten ne bilim envai çeşit kral şey de geliyor başıma yani başkası olsa oha süper diyip acaip sevinir ama bazen o kadar bayık ki hepsi bi duble rakı ne güzel gider anlatamam soda içip sindirmeye calışıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bide şu yönden düşün mutlu ol devamlı berbere gidip saçlarını kestirmek gibi bi derdin yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 zaten tecavüze ugrayıp en azından götü kurtardım diyen polyannadan farkımız yok ki =) yani haftanın 7 günü rastgele zamanlarda bu rolü oynamadan bitmez askerlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 valla şuanda bütün orhan ın zeki mürenin bülent ersoy olsun bir çok aşrkınısı bilme sebebim askerliktir ama tadındanda geçilmez adam nöbetten gelir sen uyursun adam açar gece yarısı radyoyu yada yanık yanık söyler şarkıyı ağlasan dert ağlamasan bi dert : ) ula özledim ama ben yaa son 3 ayı bi daha yaparım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 direk vereyim üstüne de 2000 ytl sayayım hemen gel yap yerime şafak 69 sanırm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hahaha olmaz aynı arkadaşlarım yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 DynamicK said: direk vereyim üstüne de 2000 ytl sayayım hemen gel yap yerime şafak 69 sanırm =) o şafak bi 20 nin altına insin, ben o zaman görecem seni :D geçmez bitmezzzz diye volta atıp duracaksın koğuşta :) teskereni eline verdiklerinde , nizamiyeden çıktığında dünyaya yeniden geldiğini hissedeceksin. çok rahat 3-4 ay alışmaya çalışcaksın. bu süre zarfında askerlikten kalan saçma sapan huyların devam etme olasılığı yüksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 sen kısa dönem mi yaptın nocom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 evet 319. KD Acemilik : 7. Kolordu Ulaştırma Ağır Oto Tabur Komutanlığı /Diyarbakır Usta Birliği : Diyarbakır Asker Hastanesi Gündüz Silahlık Sorumlusu ve Yemekhane Çavuşu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 nocom said: DynamicK said: direk vereyim üstüne de 2000 ytl sayayım hemen gel yap yerime şafak 69 sanırm =) o şafak bi 20 nin altına insin, ben o zaman görecem seni :D geçmez bitmezzzz diye volta atıp duracaksın koğuşta :) teskereni eline verdiklerinde , nizamiyeden çıktığında dünyaya yeniden geldiğini hissedeceksin. çok rahat 3-4 ay alışmaya çalışcaksın. bu süre zarfında askerlikten kalan saçma sapan huyların devam etme olasılığı yüksek :) öyle bir durum yok bizde benim yaptıgım askerlik binde bir çıkar birisine hehe bütün gün pc başında ara sıra şehire piyasa araştırmasına giderek yarbayımızla odasında sohbet ederek asteklerle çarşıda falan rakı balık ya sıkıntıları da var ama boyle güzel şeyler de var hepsi bir kenara yinede tam hamallık yani o yuzden sıkılıyorum ara sıra son güne kadar da başkanlıkta olucam yani ordan gelince koğuşa bi duş al tv izle gazete oku arklarla tavla oyna sonra yat oldugundan zaman geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben ne yapım ben kol gibi yedim ya safak oldu 170 bitmiyor help meh!! 3 kısa donem gordum 325lerden 10 gun once cıkıcam bırnevi biletlerim benım :P istanbul askeri müzeden sevgiler öpüyorum herkesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 valla adil değil bu sistem sizin ne suçunuz var işte 15 ay manyak gibi nedir yani 4 yıllık uniye gittin 6 gitmedin 15 bize 1 giriyosa size 3 giriyo o yuzden bazen boyle bunalım takılıcakken uzun donemlere bakıp avutuyoruz arada kendimizi sizde bari iyi yerde yaptıgınızı göz önüne alıp oyle avutun kendinizi :) geçer gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 lol foruma sadece şu anki askerler yazıyo baksana rahatlığa=p az kaldı az sabredin ikiniz de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 aynen hiç adil sistem değil. 4 sene okumayan adama 15 ay yaptırmak falan çok fena. keşke belli bir standartı olsa her Türk genci o sürede askerlik yapsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar