radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ntv ve tüm yan kanallarını internet üzerinden ücretsiz izleyebiliyoruz bu programla ve tamamen türkçe..ne kadar kota yer bilmiyorum ama sadece önemli şeyleri izlemek için ideal evde ntvspor izleyemediğim düşünülürse.. tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Düşünce güzel ama programın kilitlenme problemleri beni sinir ediyor ve bildim bileli beta. Buna alternatif başka program varmı? Ntv - Hafta sonları kapalı. Cnbce - TSİ Akşamüstü 18:00 'dan sabah 06:00 arası kapalı. e2 - Kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 http://www.canlitv.gen.tr/ var hicbirsey kurmuyorsunuz. kanald ve show bazen sapitiyor yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 _Gandalf_ said: Düşünce güzel ama programın kilitlenme problemleri beni sinir ediyor ve bildim bileli beta. Buna alternatif başka program varmı? Ntv - Hafta sonları kapalı. Cnbce - TSİ Akşamüstü 18:00 'dan sabah 06:00 arası kapalı. e2 - Kapalı. dün gece saat 2 de bu saydığın 3 kanalı da sipru üzerinden izledim..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sipruyu geçen yazdan beri kullanıyorum. arada sapıtabiliyor ama güzel bir program. uyduda nba tv olmadığı için siprudan izlemek güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yanlış bilgilendirme olmasın düzelteyim arkadaşı ben: * Soru : Yurtdışında yaşıyorum sipru programını seyretmek için ne yapmalıyım? Cevap : Yurtdışındaki izleyicilerimiz için yayın haklarından kaynaklanan bazı nedenlerden dolayı servisimiz kanal ve tarih bazında sınırlandırılmıştır. Bu sınırlandırmalar aşagıdaki gibidir: Ntv - Hafta sonları kapalı. Cnbce - TSİ Akşamüstü 18:00 'dan sabah 06:00 arası kapalı. e2 - Kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Özellikle Vista da saçmalıyor. Adam gibi kullanmayı beceremedim bir türlü, aero ile hiç uyuşmadı vista sürümü. XP de de sağlıklı çalışmadı. Biraz gereksiz özellikler var, kurulunca kendini direkt startup a atan programlara gıcık olurum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 eskiden kullanırdım da en son fb maçını izlemek için 30dk uğraştım 3 farklı kullanıcı hesabım var hiçbirinden girip izleyemedim önceden izlerdim basketmaçlarını fln ntvspor veriyordu[ntv nin vermediklerini] bi maç izleyem dedim izletmedi ondan sildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 nasıl izleyebildin ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Yurt dışında çalışmıyordu en son bu zımbırtı telif hakları yüzünden! Onun dışında son versiyonlarda çökmeler vs düzeldi! En azından sayısı düştü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar