Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sipru

radagast62

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ntv ve tüm yan kanallarını internet üzerinden ücretsiz izleyebiliyoruz bu programla ve tamamen türkçe..ne kadar kota yer bilmiyorum ama sadece önemli şeyleri izlemek için ideal evde ntvspor izleyemediğim düşünülürse..

tık
Mesaj tarihi:
Düşünce güzel ama programın kilitlenme problemleri beni sinir ediyor ve bildim bileli beta. Buna alternatif başka program varmı?

Ntv - Hafta sonları kapalı.
Cnbce - TSİ Akşamüstü 18:00 'dan sabah 06:00 arası kapalı.
e2 - Kapalı.
Mesaj tarihi:
_Gandalf_ said:
Düşünce güzel ama programın kilitlenme problemleri beni sinir ediyor ve bildim bileli beta. Buna alternatif başka program varmı?

e2 - Kapalı.

dün gece saat 2 de bu saydığın 3 kanalı da sipru üzerinden izledim..?
Mesaj tarihi:
yanlış bilgilendirme olmasın düzelteyim arkadaşı ben:

* Soru : Yurtdışında yaşıyorum sipru programını seyretmek için ne yapmalıyım?

Cevap : Yurtdışındaki izleyicilerimiz için yayın haklarından kaynaklanan bazı nedenlerden dolayı servisimiz kanal ve tarih bazında sınırlandırılmıştır. Bu sınırlandırmalar aşagıdaki gibidir:

e2 - Kapalı.
Mesaj tarihi:
Özellikle Vista da saçmalıyor. Adam gibi kullanmayı beceremedim bir türlü, aero ile hiç uyuşmadı vista sürümü. XP de de sağlıklı çalışmadı. Biraz gereksiz özellikler var, kurulunca kendini direkt startup a atan programlara gıcık olurum mesela.
Mesaj tarihi:
eskiden kullanırdım da en son fb maçını izlemek için 30dk uğraştım 3 farklı kullanıcı hesabım var hiçbirinden girip izleyemedim önceden izlerdim basketmaçlarını fln ntvspor veriyordu[ntv nin vermediklerini] bi maç izleyem dedim izletmedi ondan sildim :(
  • Yeni Oluştur...