Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 diskoda kopuyor şuan, kafasıda güzel. allah belasını vermesin benimde canım cekti, bende insanım. patiye selamı varmış bide, bak bak.
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 lacivert sığır yuttum geçen gün ondan önce de pembe aborjin yutmuştum çok fena patladık arkadaşlarla oturduk bokumuzu yedik
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 uyuşturucu, evet. komik geliyor biraz, uyuşturucu. hayır kullanmak şöyledir böyledir diye değil, ismen komik geliyor. sanki at narkozu vuruyor kendisine bide vurgulanması bi garip. -kanka o ne? -UYUŞTURUCU bide herşeyi uyuşturucu yapmazlar mı asdf
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 karpuzseven said: lacivert sığır yuttum geçen gün ondan önce de pembe aborjin yutmuştum çok fena patladık arkadaşlarla oturduk bokumuzu yedik afferin, fakat bunları gonuşmah yassah
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yavruağzı sandaletin de güzel kafası var
Öne çıkan mesajlar