Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 diskoda kopuyor şuan, kafasıda güzel. allah belasını vermesin benimde canım cekti, bende insanım. patiye selamı varmış bide, bak bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 uyusturucu kullanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 lacivert sığır yuttum geçen gün ondan önce de pembe aborjin yutmuştum çok fena patladık arkadaşlarla oturduk bokumuzu yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 uyuşturucu, evet. komik geliyor biraz, uyuşturucu. hayır kullanmak şöyledir böyledir diye değil, ismen komik geliyor. sanki at narkozu vuruyor kendisine bide vurgulanması bi garip. -kanka o ne? -UYUŞTURUCU bide herşeyi uyuşturucu yapmazlar mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 karpuzseven said: lacivert sığır yuttum geçen gün ondan önce de pembe aborjin yutmuştum çok fena patladık arkadaşlarla oturduk bokumuzu yedik afferin, fakat bunları gonuşmah yassah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yavruağzı sandaletin de güzel kafası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 söle ona haracını getirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar