Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden asansör geçen akvaryum, DomAquaree

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

İçinden asansör geçen akvaryum

BERLİN'DEKİ DomAquaree iş merkezinin ortasına inşa edilen dev akvaryum, ziyaretçilerin gözlerini kamaştırdı. Binanın tam ortasına yerleştirilen silindir şeklindeki akvaryumun içinden etrafı camla kaplı bir asansör geçiyor. Asansöre binenler, akvaryumdaki balıkları yakından gözleme imkânı buluyor. "Deniz Yaşamı" sergisinin açılış gününde "görücüye çıkan" akvaryum, binayı bir çekim merkezi haline getirdi.

Mesaj tarihi:
gerçek resim değil ama süper bi yapı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
bence de.. gidip görmek lazım.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says:
sevgin bana bir tuzakmış be yar,
Günden güne yağar yüreğime kar,
Bu dünya sensiz gayri bana dar,
Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Mesaj tarihi:
berlinemı gıdıcen :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
yuh ya otele bak süper[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
Bizde neden yok yaaa (yoruma kapalıdır)

hemen bir paticik berlin buluşması düzenleyelim :)

[Bu mesaj Ragnar tarafından 01 Nisan 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cok hos goruntu disinda bir amaci yok zaten? okyanus turlerini bir alisveris merkezinde yasatalim gibi bir ulvi amac icin degil salt gorsellik icin yapilmis bisiy.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
İyide asansör su kaçırırsa nolacak.. benim zaten asansör fobim var buna hiç binmem ben.. binbir tane ihtimal var kardeşim.. hidrolik bozulabilir mesela.. bozulursa asansör orda kalır hiç hareket edemez.. sonra asansörün camı kırılabilir o zaman da boğuluruz.. yok yok tehlikeli bişimiş bu..
Mesaj tarihi:
oyşş bi kırılıcak o manyak olur ha:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

• Yeni Oluştur...