GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 İçinden asansör geçen akvaryum BERLİN'DEKİ DomAquaree iş merkezinin ortasına inşa edilen dev akvaryum, ziyaretçilerin gözlerini kamaştırdı. Binanın tam ortasına yerleştirilen silindir şeklindeki akvaryumun içinden etrafı camla kaplı bir asansör geçiyor. Asansöre binenler, akvaryumdaki balıkları yakından gözleme imkânı buluyor. "Deniz Yaşamı" sergisinin açılış gününde "görücüye çıkan" akvaryum, binayı bir çekim merkezi haline getirdi.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bu resim biraz illüstrasyon gibime geldi benim gerçeği yokmu?[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 gerçek resim değil ama süper bi yapı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bence de.. gidip görmek lazım.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 berlinemı gıdıcen :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 http://www.domaquaree.de[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 yuh ya otele bak süper[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bizde neden yok yaaa (yoruma kapalıdır) hemen bir paticik berlin buluşması düzenleyelim :) [Bu mesaj Ragnar tarafından 01 Nisan 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 hehehe evet resim gerçek değil fakat arkadaşın verdiği sitede gerçeklerini bulabilirsiniz gideriz tabi neden olmasın :)
Locklear Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mu$teri cekebilmek icin neler yapıyolar yaa ... ama guzel tabi o ayrı (:[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 cok guzel bi fikir olmus.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Wulfgar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bence boş olmuş. Evet güzel, çok hoş görüntü vs. ama gereksiz geldi.. bi yere kadar
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 cok hos goruntu disinda bir amaci yok zaten? okyanus turlerini bir alisveris merkezinde yasatalim gibi bir ulvi amac icin degil salt gorsellik icin yapilmis bisiy.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Siamon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 İyide asansör su kaçırırsa nolacak.. benim zaten asansör fobim var buna hiç binmem ben.. binbir tane ihtimal var kardeşim.. hidrolik bozulabilir mesela.. bozulursa asansör orda kalır hiç hareket edemez.. sonra asansörün camı kırılabilir o zaman da boğuluruz.. yok yok tehlikeli bişimiş bu..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 burayada 7 yıldır isterüüük :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 oyşş bi kırılıcak o manyak olur ha:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...
Öne çıkan mesajlar