Cons Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 evet allahın belası vistada hareket ederken delay var yarım saniye filan kadar. nedendir bilen varmı? sadece mouseda değil sanırım klavyedede var. hp ninde allah belasını versin xp driverı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 vista ve yf kullanıyorum 90 ms civarı arena da falan mükemmel hiç delay vs yok ama 200 ms üzerinde arenada hissediyorsun sanki bi ağırlık varmış gibi bence olay direk ms den lag dan kaynaklı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 mouse haraketinin klavye hareketinin msle ilgisi yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 demek istediğim arkadaşta sanırım bariz spike lag vs var bende vista kullanıyorum zerre gecikme yok mouse & klavyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 wireless sa klavye maus yapabilir ben mausu kırdım wireless diye valla direk değiştirebilirdimde kırdım nedense klavye wireless hala ama klavye yapıyor gecikme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 vista kullanıorum bendede hiç sorun yok wallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hardware cursorı falan mı disable ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 vistayı sildim xp yükledim sorun halloldu. allah belanı versin microsoft. orjinal vista var hala çakma xp kullandırtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 driver falan sorunu ? benimki de vista ama delay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 valla gugılladım baya kişide varmış sorun, çözümde bulamamışlar. sildim bende. xp rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 blackjack oynarken donuyor bendede vista sux ztn bid amount ufak mousela basıyosun bide iskence gibi delayla oynuyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar