mesutkurtulus Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bende bi 2000 model volvo s40 2.0 t var.bu otomobilin modifiyeleri hakkında bilgisi olan varmı.internet sitesi felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 En basiti Turbo basıncını değiştirerek oluyor olması lazım. Benim arabada (passat ) değiştirmiş eski sahibi. Şu an 217 HP.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 iste hicbirsey takmadan cikarmadan isletim sisteminden turbo basincini ayarliyorsun ve baya bir artis sagliyor %20 lerden 50 lere[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Arabanın beygiri nasıl ölçülüyo? ben onu merak ediyodum yeri gelmişken soriyim 217 HP demişsn ya[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Infeqted, 30 Mart 2004 19:09 tarihinde demiş ki: iste hicbirsey takmadan cikarmadan isletim sisteminden turbo basincini ayarliyorsun ve baya bir artis sagliyor %20 lerden 50 lere sonrada motorun yatak sarıyor kucağına alıp gidiyorsun :) % 20 ve 50 ler çok ciddi bir rakam turbo kaç psı üflüyo max onuda düşünelim. belli bir limitin üstünde aşınma payını ve ısıyı artıracağın için motorun yeterli desteği verip vermewdiği de önemli basıncı artırdıktan sonra intercooler yok ise birde intercooler takarak emme manıfolduna gelen havanında soğutulması gerekir. en mantıklısı ise eğer turbo rulmanlı ise bir adet turbo boost controler takarak araç içerisinden turbo basıncını ayarlaya bilirsin. performans istediğinde high boost a geçip normal sürüşündede low boost kulanarak motorun ömrünüde uzatmış olursun.[signature][hline]Dragger.Org [Bu mesaj Ragnar tarafından 30 Mart 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Şu an 167.000 km ve en ufak bir motor sorunum olmadı daha. Volvonunda VW gibi sağlam olduğunu düşünürsek birşey olmaz motora. Tabi turbo basıncı ayarını bilen birinin yaptığını varsayarsak. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 abi ordaki sorun yaratacak kritik nokta %20 ve üstü için demiştim anlatamamışım demekkiş :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 s40 2.0t zaten gayet guzel ve atik bi araba daha fazla ne istiyorsun ki anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Daha da atik ve hızlı olmasını :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mesutkurtulus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ya aslında performansı yeterli ama belki biraz turbo basıncıyla oynayabilirim.birazda dış görünüşünde değişiklikler yapmak istiyorum.bunun için tavsiye edeceğiniz biyerler varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mesutkurtulus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bide bu aletin t4 modelleri var,benimki 165 hp onlarında sadece turbo basıncı farklı ve 200 hp onun için turbo basıncıyla oynayınca pek bir zarar vereceğini sanmıyorum 200 hp ye kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Sonuçta bu işi bilen birilerine, mumkunse de servisine yaptır. Bence dış görüntüyle oynama.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bende bizim pederin camlara film çektirtmeyi düşünüorum .. Fakat bunun için ruhsata yazıdrmak gerekiomuş .. Bu konuda bilgisi olan varsa birileri anlatabilir mi ?[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Film yasak polis görürse alır ruhsatını söktür gel der :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 motor modifiyesimi yapacaksın yoksa görünüm mü onu belirtmemişsin. motor yapacaksan zaten otomatikman dış görünümdede modifiye yapman gerekir.Motor gücü arttıkça yol tutuşu artırmalısın bu yüzden sert alçak amortisör,geniş lastik büyük 17-18 inch civarı jantlar motor kaputunda hava girişleri yine yol tutuş için spoilerlar falanda filanda işte bide açık hava filtresi ve egzos takımını spor tip yaptınmı hem dış hem motor jilet gibi olur. sonra yan yan gidersin[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Gerek yok dışa birşey yaptırmana. Tabi rallyye katılmayı düşünmüyorsan. Sonuçta senin araban fazladan 40 beygiri rahat kaldırır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 40 beygir artışı standart otomobilde yol tutuşu tehlikeye sokar ben söliyim size.agresif kullanımlarda önden arkadan kaymalar olabilir.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mesutkurtulus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 benim arabada lazer film var 1 senedir hiçbir polis filmi söktür felan demedi.belkide bana denk gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 siyah film için "gözleri ışığa aşırı duyarlı ve hassasdır" raporu alınması gerekiyor[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Arabayı alçalttırmak içinde yüksekten korkar raporu lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Ragnar, 31 Mart 2004 12:49 tarihinde demiş ki: Film yasak polis görürse alır ruhsatını söktür gel der :) Camları fırınlatsam ? :)[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Camını değiştirirsin :) bellirli bir derecenin üstü yasak[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar