Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone gg


Yeto

Öne çıkan mesajlar

yemedi pirinç metodu. aslında bi ara işe yaradı zannetmiştim ama yetemedi. telefon sureklı kendıne restart atıo , bazen menuye gırebılıyorum. acma kapama tuşunda problem war o çalışmıyo. takılmış galiba. hala bunu tamir ettirebilecegim yeri soylıyebilecek kişi cıkmadı =(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet degisicek, telefonun yapilisi var, yapisi var, nerelerinden o nemin cikabilecegi var. Black berry de her tusun altindan cikabilir nem mesela, pilini de cikartabildiin icin short olmaz cikarken (kisa devre).

Iphone ise pilini bile sana cikarttirmayan aptal bir telefon olduu icin (sahsi fikir), o nem emilirken telefonun agzina da sicabilir, hic cikmaya da bilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ena kendime hoca buldum!

yaw mail adresimi nereden buldunuz ben onu çözemedim yalnız.. yok telepati ile çalıyorlar artık mail adreslerini.

diyorum ki:
"çeşmeye mi gitsem şu işler bittikten sonra"
ZBAM!! ertesi gün çeşme belediyesi bilmem ne sokağındaki deliklere yama yaptı diye haber geliyor.. adamlarla alakam yok yahu!

uçak diyorum ucuz bilet, spor aletleri diyorum intersport ve bilimum firma dur diyorum geziye mi çıksak alaçatıda surf imkanı gibi maillar alıp alıp duruyorum.. hayırlı spamlar ama bunlar.. yüksek lisans işlerini bi tatlıya bağlarsam gelirim tabi, görüşürüz. en azından "yelkenci selamı" nasıl veriliyor onu öğrenmiş olurum.. bütün maillara hemen hemen aynı başlık "Yelkenci Selamı..."

neyse ki iphone kurtulmuş <-son anda konuya bağlama hareketi..

-yeah i heard there is a twist in the end
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...