Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 iphone'a biraz su girdi alet surekli restart atıo filan deli etti beni , istanbulda bunu tamır ettirebilecegim bildiginiz bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 pirinç kavanozunun içine koy, ağzını kapat bi gün beklet içindeki nemi emicektir, olmazsa tamir için bi yerleri araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 iyi yöntem bak bu sölenen. dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Garadia said: pirinç kavanozunun içine koy, ağzını kapat bi gün beklet içindeki nemi emicektir, olmazsa tamir için bi yerleri araştır. fikir oalrak çok mantıklı eğer pratiktede işe yarıosa efsane olur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 blackberrylerde ise yaradigi biliniyo iphone da ne kadar ise yarar bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yav marka modele göre etkisi mi değişicek pirincin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yemedi pirinç metodu. aslında bi ara işe yaradı zannetmiştim ama yetemedi. telefon sureklı kendıne restart atıo , bazen menuye gırebılıyorum. acma kapama tuşunda problem war o çalışmıyo. takılmış galiba. hala bunu tamir ettirebilecegim yeri soylıyebilecek kişi cıkmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet degisicek, telefonun yapilisi var, yapisi var, nerelerinden o nemin cikabilecegi var. Black berry de her tusun altindan cikabilir nem mesela, pilini de cikartabildiin icin short olmaz cikarken (kisa devre). Iphone ise pilini bile sana cikarttirmayan aptal bir telefon olduu icin (sahsi fikir), o nem emilirken telefonun agzina da sicabilir, hic cikmaya da bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hehe pil değiştirilmeyen cep telefonu mu olur lan döverim epılı. yalnız alette tuş yok bişey yok su kaçması da zor iş ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 arkadaş wc de nete girmeye çalışırken kloxete düşürdü kesin. başka türlü su kaçırmak zor iphone a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yelkenciyim ben , yelkenliyle denize cıktıgımda yanıma almıstım , koydugum yer su almış. yoksa tuvalete duşurcek kadar salak diilim =) ulan servis bilen yok mu yaa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Türkiyeye doğru düzgün yollardan getiriliyo mu ki servisi olsun hocam bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 dogubankta var mesela ama dogubanktakıne ne kdr guvenebılırsın o tartışılır. leventte mı etılerde mı ne varmış , onu arıyorum aslında daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Levent Kanyon da apple store var evet, tabi turkiye de Apple "Dahi" leri ne kadar egitimli olurlar bilemicem (Amerikadaki Genius lar ders aliyorlar bir iki hafta ise baslamadan once) Bence gel BlackBerry Curve al bi tane, leziz, qwerty klavyen olsun, guzel olsun. Yelkenden kartlanmis ellerin rahatlasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tuzlu suysa yandın.. öbür türlü princi denemkte fayda war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 http://www.golden-shellback.com/ http://www.youtube.com/watch?v=OLFDT_I2Up4 çıkınca artıkın alırsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 taam ya yaptırdım , mutluyum. artık bunla denize de çıkmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Hadi geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yelkencilik kursları kaça yaw..? istanbul sailing academy paso bana mail atıyor da fiyat vermemişler.. nedir bunun fiyatları yaklaşık olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben academyde hocayım işte =) 550 kağıda filan gel öğretirim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 neden 500 değil ? fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ena kendime hoca buldum! yaw mail adresimi nereden buldunuz ben onu çözemedim yalnız.. yok telepati ile çalıyorlar artık mail adreslerini. diyorum ki: "çeşmeye mi gitsem şu işler bittikten sonra" ZBAM!! ertesi gün çeşme belediyesi bilmem ne sokağındaki deliklere yama yaptı diye haber geliyor.. adamlarla alakam yok yahu! uçak diyorum ucuz bilet, spor aletleri diyorum intersport ve bilimum firma dur diyorum geziye mi çıksak alaçatıda surf imkanı gibi maillar alıp alıp duruyorum.. hayırlı spamlar ama bunlar.. yüksek lisans işlerini bi tatlıya bağlarsam gelirim tabi, görüşürüz. en azından "yelkenci selamı" nasıl veriliyor onu öğrenmiş olurum.. bütün maillara hemen hemen aynı başlık "Yelkenci Selamı..." neyse ki iphone kurtulmuş <-son anda konuya bağlama hareketi.. -yeah i heard there is a twist in the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar