toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Selamlar Dudullu'daki ABB adlı firmada otomasyon alanında staja baslayacam. İlk gün kendi imkanlarınızla gelirsiniz dediler sonra servis varmış. Simdi ben Üsküdar'da oturuyorum. Burdan nasıl gidebilirim Dudullu'ya? Tek vasıta ile mümkün müdür? Fabrika İMES Sanayi Sitesinde bulunuyor bu arada. Edit// İMES'in içinde oldugundan emin değilim, sitelerinde adres su sekilde: ABB Elektrik Sanayi A.S. Organize Sanayi Bölgesi 2.Cadde No.16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Üsküdardan bildiğim kadarı ile tek vesait yok. Ancak şu şekilde yapabilirsin. 16A'ya binip bostancı köprüsünde inersin oradan da dudullu bostancı minibüsleri ile gidebilirsin. Ama yine de bir araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Üsküdardan Ümraniye / Dudullu minübüsleri olması lazım onlara binebilirsin. Eğer yoksa kadıköy e dolmuşa bin kadıköyden vardır dudullu minibüsü, adresi söylersin kaptana o seni indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 üsküdardan 11p ye biniceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 evet 11p gidiyomus saol. ama saat 8.40'ta var üsküdar'dan kalkıs, bi de 9'da var. benim 9'da orda olmam lazım, 20dk da ulasabilir miyim acaba? yok 20dk'da mumkun değil. neyse kadıkoy'den 11A ile gidicem, 8:10'da varmıs sefer. tsk tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Acibadem'den Y.Dudullu 'ya 22 YTL yaziyordu en son bindigimde taksiye ( 3-4 ay once ).. Herhalde Uskudar dan da max 30 yazar, hatta Harem'in ordan cikacagindan, daha az yazabilir. Herhangi bir opsiyonun kalmazsa ve taksiye binersen diye yazayim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 heh saol. valla istanbul'da uzun suredir yasamıyor olsam oyle yapardım muhtemelen ama akbil var sdf. ogrenci adamız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar