^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Moda iskelesinde olanlarla ilgili bir kısım tepki hareketi başlatmış,aynen kopyalıyorum katılmak isteyen olursa diye; "Kardeşler geçen cuma gittiğimizde gördük ki Moda İskele tutuklu. Yobazlar tarafından demir kapılar ardına mahkum edildi. Başına da gardiyan dikildi. İskelenin üzerine çantalarınız didik didik aranmadan giremiyorsunuz. Kamıuya ait bir alanda, deniz kenarında neye dayanarak yuttaşların çantalarında alkollü içki araması yapılıyor. Meşru olmayan uygulamaların zor gücü ile uygulanması faşizmdir. Kimin iskelesini kimden sakınıyorlar? Moda İskele özgürlüğüne kavuşasıya kadar her cuma 21:00 görüş gününe gidiyoruz. Bahariye caddesinin bitiminde, Moda İlkokulu'nun önünde, eskiden havuz olan meydanda cuma akşamı 20:30'da buluşup, 21:00'de Moda İskele'de olacak biçimde hareket edeceğiz. Lütfen çeşitli enstrümanlarla ve güzel şarkılarıyla etkinliğimize katkıda bulunabilecek dostlarımız hazırlıklı gelsinler. Yobazların tutukladığı Moda İskele'yi özgürleştimek, kararttığı yaşantısını şenlendirmek insanın insan olma serüvenine, insanlık tarihine, aydınlanma mücadelelerine olan borcumuzdur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben en son aylar önce gitmiştim orada içki satan bi mekan yok muydu kapadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 3 hafta önce önümüzden ekip arabaları geçerken içebiliyorduk.amacı ne bu uygulamanın anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ?! ne alaka kimin emriyle olmuş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 arcane said: ben en son aylar önce gitmiştim orada içki satan bi mekan yok muydu kapadılar mı? orda içki satılmıyormuş artık arcane, gitmedim ne zamandır ama öyleymiş. eskiden vardı içki servisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 munferit olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 aa vay anasını istanbula gittikçe içiyodum lan orda kesin en az bi sefer çok keyifli yerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 iki senedir kordonda da arada gelip içenleri minibüslere toplayıp götürüyorlar, ceza yazıyorlar, münferit tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kaynak yok mu adam gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 moda iskele cok sikko bir restorana sahip guzel manzarali yerlerden biri. alkol olsa ne olur olmasa ne olur diyesim geldi nedense.. gidin kayaliklara orda takilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 zaten galiba komple o sahilde içmeyi yasaklamışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sahilede inemiyosun ickiyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sahile iniş 2 yerden var yanlız. bi bomontinin oradan inilebiliyor birde moda iskelesinin ordan yani koço yokuşundan aşağı. hani yok ben içicem durmak yok yola devam diyenler varsa söylim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Allah tez zamanda belalarını versin diyorum. Bu ülke her geçen gün daha yaşanmaz bir hâle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bence işin vahim yanı içki yasağından ziyade insanların üstlerinin, eşyalarının aranması. Hadi içki yasaklanabilir, olaylar çıkmıştır filan, ama ne hakla sen benim özel eşyalarımı, kamuya açık bir alana girerken arayabilirsin. İçki içersem ve yasaksa kesersin cezayı (ki bu da bence saçma). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 moda iskeledeki bu olay yeni değil diye biliyorum ben. ama doğru, var bayadır. zaten garsonları, servisi ve tutumlarıyla sırf manzarasıyla varolan bir yerdi. böyle bir olayın olmasına şaşırdım mı ? elbette hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ya böyle 5 ay olmamıştır içki satıyordu orada. ha fiyatlar bok gibiydi o ayrı ehueh hadi yiyecekler güzel olsa neyse dicem de içki olmayınca hiçbir manası kalmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Gemlik-Kumla'da da sahil boyunca eldfe içki içmek yasak,jandarma broşür dağıtmış bence doğru, içip sapıtıyo gençler, herkes içki içmeyi bilmiyor fark ederseniz, içip içip onu bunu dövüyor yaralıyor, içilmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 cok araba akzasi oluyor her yil onbinelrce insan trafik kazalarinda can veriyor arabalari komple yasakliyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ilğinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 araba konusunda bilinçlendirme şansın var insanları, ama bu konuda yontamıyorsun o odunları, ayrıca kurunun yanında yaş yanıyor bu durumda maalesef, ama alkol alınca eline silah alıp milleti öldürme zorunluluğu olmadığını anlatamıyorsun belli bi kesime, içiyor, ne bahıyon layng diye hop kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 SeaGle said: Gemlik-Kumla'da da sahil boyunca eldfe içki içmek yasak,jandarma broşür dağıtmış bence doğru, içip sapıtıyo gençler, herkes içki içmeyi bilmiyor fark ederseniz, içip içip onu bunu dövüyor yaralıyor, içilmesin dunyanin en sacma savunmasi bu antibiyotikte satilmasin o zaman cok icip olunebiliyor ipte satilmasin insaanar intaar edebiliyor para tedavulden kaldirilsin insannar orospuya kumara pilarda pilarda pilardaya harciyabiliiler dunyanin 3/4 unde silah denilen tek amaci baska bir canliyi oldurmek olan alet gerekli belgeler sunuldugunda stin alinabiliyorda alkol mu batar oldu 24 yasindayim 15 yasindan beri iciyorum ne birini dovmuslugum war ne trafik kazasi yapmisligim war eeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 peki vatandas her gun oradan gecerken uyusmus elemanin teki keyif yapacak diye oyle bir riske girmek zorunda mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Giovanni said: peki vatandas her gun oradan gecerken uyusmus elemanin teki keyif yapacak diye oyle bir riske girmek zorunda mi ? peki vatandas her gun evine giderken kironun biri macda kazandi diye ole bi riske girmek zorunda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ayni sey olmadigini sen de biliyorsun cok iyi yeme bizi abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar