proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 henüz 24 saat olmadı blog u açalı.sıcak sıcak paylaşayım dedim repleri beklerim.:)-D biliyorum aslında çok genel ve fark yaratmayan bişey olucak.belki bi anlık heves geçince bırakacağımdır.ama şimdilik niyet ettim niyet eyledim. genelde çok uzun olmayan, yormayan yazılar olacak.konsept sınırlaması da yapmadım birsürü şeyden bahsedebilme özgürlüğü koydum kendime.arada bir girip okursanız ve buradan tavsiye,eleştri,yorum yazarsanız bahtiyar olurum.bir proggorp u bahtiyara dönüştürme şansı elinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 linki bulana kadar canım cıktı imzaya bakamadım Link! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tabi bütün bunları yazıp blog linki vermeyince heyecanlı olduğum anlaşılıyor.asla salak değilim ASLA! değilim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hayirli olsun. Yazma aliskanligi hos bisey, blog da bu aliskanligi gaza getiren baska bi hos bisey :p bana da beklerim. saygilar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 toplu tuvalet uzerıne derın bır bakıs acısı getırmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 dünya seks rekorları isimli kitapla ilgili yeni yazı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ve tasarım değişti biraz. renkler; lacivert, mavi ve turuncu(pati soul). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 niye yorum yapamıyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ne biliym şimdilik böyle olsun dedim.açayım da yapın madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 insan yemi bulunur artık yoruma açık.yorumları beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 toplu tuvalete bayıldım gerçekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Gayet okunasi olmus tebrik ederim begendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Hoş olmuş tebrikler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 blog dediğin öyle çok ağdalı dille yazılmamalı bence. Biraz daha kısa basit cümleler. Okuyucunun sıkılmamasını sağlar. gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 haklısın dynun.dikkat edicem bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 öhöm. bikaçgün süren edebi kabızlıktan sonra yeni yazı geldi. yorumlarınızı eleştirilerinizi esirgemeyin. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kimsenin okumadığı ama ısrarla büyüttüğüm "insan yemi bulunu" da yeni yazı var. terkeden sevgili'nin bıraktığı etkinin yazılandırılması.ama ağlak-zırlak değil biraz değişik.biri "bu ne lan?" derse cevabım şudur: ben ne yaptığımı biliyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar