Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım Edebilirmisiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar belki cok basit bir soru olcak ama ben daha yeni bir server kurdum ve auto account olarak ayarladım.Yalnız oyuna player veya admin her hangi bir charla girildiği zmn
WARNING:The World is not in secure mode diye bir yazı cıkıyo eğer hata varsa hatasını nasıl düzeltebileceğim hakkında bana yardım edermisiniz?Birde;
- Oyuna owner char la girdiğimde tüm scriptler calısıyor yani .regs,.level,.stat,.skilldusur komutlatı owner charla girilldiğinde calısıor fakat player char ile girildiğinde hiç bir komut calısmıyor nedendir acaba?
Mesaj tarihi:
Secure Mode olayını açman için,Sphere Konsol'a 'S' yazıp Enter'a Basman yeterli.

Diğeri ise,ya scriptleri PLEVEL 1'e göre yazmamışlar yada bug var.

Bunu halletmen için,
Spheretables.scp içine gir. (Eğer nebula scriptleri ise Commands.scp dosyası içine)
[PLEVEL 1] yazan yerin altına
eklemek istediğin komutları yaz.

Ör:
[PLEVEL 1]
REGS
PLAYER
ORE
CART
CURT

gibi..

Kolay gelsin.

Saygılar...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Mesaj tarihi:
insanlari yanlis bilgilendirmeyelim; spheretables yada nebula'daki commands.scp zorunluı degil, herhangi bir scripte

[plevel 1]
x

$eklinde yazarsanizda olur. abuzer.scp, dallama.scp, magery.scp vs. farketmez.[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
said:
Dmx, 01 Nisan 2004 15:29 tarihinde demiş ki:
insanlari yanlis bilgilendirmeyelim; spheretables yada nebula'daki commands.scp zorunluı degil, herhangi bir scripte

[plevel 1]
x

$eklinde yazarsanizda olur. abuzer.scp, dallama.scp, magery.scp vs. farketmez.

Ben olmaz demedimki..

Ayrıca Dmx yanlış düşünmüyorum ama ukala tavırlar sergilediğimi düşünüyosan bu kişiseldir.
Çünkü senden başka düşünen yok.Varsa söylerler,eleştirilere açığım.Ayrıca lütfen kime anlaşılmaz ve gereksiz cevap verdim lütfen yazarsan sevinirim.

Kerhuzad sana cevap bile vermeyeceğim.Çoluk çocukla,k-nexle legoyla oynayanlarla işim olmaz..[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
  • Yeni Oluştur...