Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip download sorunu/ cozum onerileri?!!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DAP 7.0 kullanıyorum 5 6 gün once cekmeye baslamsitim gecen cuma gecesi 94% deyken kafam güzeldi felam bi baktim download u cancel etmisim arada hic hatirlamiyorum neyse

o olaydan sonra tekrar cekmeye basladim sonra sinir oldum DAP 8 e bölmüyodu downlodu o yuzden cancel ettim tekrar absaltam dedim
password istiyo simdide downlo icin
password required diyor yani :d

ne yapmak lazim çözümü varmıdır bunun download edemiyorum l2 yi :d[signature][hline] Swg ye siyaseti karistiranlar sagolsun...
SuxWG

Mesaj tarihi:
şu an server çok yoğun benim dl umda devam etmiyor (tek dosya olan).

ayrıca parça parça olan dl daki bir sorun sebebi ile siteden kaldırmışlar, hata düzeldiği zaman koyacaklarmış geri.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Mesaj tarihi:
dap la bu kadar büyük dosyada sorun çıkıyor. Fresh Download denen programla indirmeni tavsiye ederim tamamen freeware. Dap Dosyayı parçalara bölerek indirdiği için sorun çıkartıyor büyük dosyalarda[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Revenant, 30 Mart 2004 18:34 tarihinde demiş ki:
Patla!

kolpasin sne...

Kolpasin diyene bak gittim sirf seni satmayim diye yeni acc aldim 1 aydir oyuna girmiyon sen girmeyince bende lineage 2 ye kayiyom :d[signature][hline] Swg ye siyaseti karistiranlar sagolsun...
SuxWG

Mesaj tarihi:
benim nette bi sorun vardir diye benim laptop i bilkent e goturdum arkadasin yurt odasinda nete soktum ordan cekmeye calistim ordanda cekmedi dap ta sifre istiyo normal windows download zaten cikmiyor
bide fresh download la denicem oda olmaz snrm sansa bak :/[signature][hline] Mystry

Mesaj tarihi:
fresh downloadlada cvekemiyom kafayi yicem
istanbula gelme durumum var bu haftasonu ona göre eby6ler hazırlayın cd leri :d

deep ve guru dan rica ettim sizlerdende ediyom ehe :d[signature][hline] Mystry

• Yeni Oluştur...