Sin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 DAP 7.0 kullanıyorum 5 6 gün once cekmeye baslamsitim gecen cuma gecesi 94% deyken kafam güzeldi felam bi baktim download u cancel etmisim arada hic hatirlamiyorum neyse o olaydan sonra tekrar cekmeye basladim sonra sinir oldum DAP 8 e bölmüyodu downlodu o yuzden cancel ettim tekrar absaltam dedim password istiyo simdide downlo icin password required diyor yani :d ne yapmak lazim çözümü varmıdır bunun download edemiyorum l2 yi :d[signature][hline] Swg ye siyaseti karistiranlar sagolsun... SuxWG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 şu an server çok yoğun benim dl umda devam etmiyor (tek dosya olan). ayrıca parça parça olan dl daki bir sorun sebebi ile siteden kaldırmışlar, hata düzeldiği zaman koyacaklarmış geri.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 5 dk önce 2 alternatif server eklendi biraz rahatlamış olması lazım, ben devam edebiliyorum şu an dl a.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Patla! kolpasin sne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 dap la bu kadar büyük dosyada sorun çıkıyor. Fresh Download denen programla indirmeni tavsiye ederim tamamen freeware. Dap Dosyayı parçalara bölerek indirdiği için sorun çıkartıyor büyük dosyalarda[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Revenant, 30 Mart 2004 18:34 tarihinde demiş ki: Patla! kolpasin sne... Kolpasin diyene bak gittim sirf seni satmayim diye yeni acc aldim 1 aydir oyuna girmiyon sen girmeyince bende lineage 2 ye kayiyom :d[signature][hline] Swg ye siyaseti karistiranlar sagolsun... SuxWG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bak hala konusuyo... Iyi pm atarsin bi ara nick Zhrain. swg sux olm mmorpg bile degil o kotor bile daha guzel yani.. singledan beter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 benim nette bi sorun vardir diye benim laptop i bilkent e goturdum arkadasin yurt odasinda nete soktum ordan cekmeye calistim ordanda cekmedi dap ta sifre istiyo normal windows download zaten cikmiyor bide fresh download la denicem oda olmaz snrm sansa bak :/[signature][hline] Mystry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 fresh downloadlada cvekemiyom kafayi yicem istanbula gelme durumum var bu haftasonu ona göre eby6ler hazırlayın cd leri :d deep ve guru dan rica ettim sizlerdende ediyom ehe :d[signature][hline] Mystry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 site refused the connection dihyo simdide pfft[signature][hline] Mystry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 fresh downloadla 2k retry a biraktim 80nci denemde baslamis download a lol :d[signature][hline] Mystry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 valla mirrorlardan indiriyordum baktim olmayacak bole, quaxis'e indirdim, simdide quaxis'in makineden indiriyorum, kesintisiz 15-20k arasi :) ehh... rule..[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 url istemeyin vermem lol :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar