Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 G-25 bamba$ka.. ayrica; buna da bakiniz.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 @esh çok güzel ama adam biraz kazıkçı galiba.. g25'e 500ytl'den fazla fiyat koymuş yanlış görmediysem. diğerleri için ise şirketleriyle konuşmanız gerekir yoksa kargonun astaraı yüzünden pahalıya gelebilir. ama 7000ytl(usd)'lık sistem yerine çok daha ucuza Frex ya da ECCI donatılmış bir sistem alınabilir (yaklaşlık 3-4K'ya 7k'lık sistemde olmayan VFD display, sert vites ve el freni ve ayarlar (dilerseniz farlar, dilerseniz yarış arabalarının ayarları) dev bi dashboard (konsol gibi değil, üzerinde bi sürü işaretli tuş olan panel) de mevcut. Tabii bir de 7k verebiliyorsanız biraz daha verip force dynamics 301 veya 401 almanızı öneririm ben mesela 401 şöle bişi.. http://www.youtube.com/watch?v=ld6xT5yfbhw hatta sitelerini de vereyim ben.. bulunsun elinizde.. FREX: http://www.frex.com/gp/ (frenleri falan hidrolikli bu manyakların!) ECCI: http://ecci6000.com/consumerhome.htm (bunların da pedalları vs ayarlanabiliyor. ama param olsa FREX alırdım ben. Gerçi yay daha stabildir tabii. Dİreksiyonlarını ise bi inceleyin allah aşkına.. bariz teknoloji fetişi üretiyorlar. fludi dampend steering system falan. ne güzel..) Force-Dynamics: http://www.force-dynamics.com/ (sadece simulator sistemi. sadece 2tip var 301-401. 301 ve 401'in direksiyonları momo ama bunlar değiştirmişler, 3motorlu bi sistem kullanıyorlarmış (g25 2motorlu mesela). yine de sadece hareketli platformu kendilerinden isteyip üzerinde FREX, ECCI vs taktırmak daha mantıklı bence.. motorlular hidrolikler kadar iyi değiller sanki. tabii bu işe yatıracak epey bi paranız varsa..) [NOT:]bu tavsiyeleri dikkate alıp sistemini kuracak olan olur da beni bi deneme sürüşü için çağırmazsa ölümü yesin valla.. öbür dünyada 20tırnağım yakasında haberi olsun...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bacanak almış koltuklu direksiyonlu bi alet. Muazzam bir eyif ama bence pahalı bir zevk.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben üstte yazmamışım da 3klık dediğim sistem 1000$civarı kontrol için gidiyor. içerisinde fluid brake yok. sadece direksiyon fluid dampend.. yoksa fl. brake kendisi 1100$ falandır.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 g25i bende bi dükkanda falan görürsem hiç bişeye bağlı olmadığı halde kurcalıyorum sağa sola çevirip tuşlarına basıyorum.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ahhahahahaha o kadar para ver G25 al aleti kurduğun yere bak :D edit: buraya alıntı yapayım da editlenmesin nihohaha Luriel said:
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bu G25 mükemmel bişey ya! Bimeks'te bikere oynamıştım çok kez de kurcaladım da manuel vitesi falan var çok beğendim. Lakin 380 YTL'ye 2 depo mazot alır 2000 km gezerim :D
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ütü masası mantıklı bi seçim. vites kolunu rahat tutturursun ayrıca yükseklik ayarı vs... ama logitech bu hali görse dükkanı kapatır.
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Luriel said: bence mukemmel olmus tek kelimeyle =)... ama sandalye yerine soyle rahat bi koltuk koysan cok daha guzel olur eheh...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ya benimki çekememezlik sadece heuheh ama komik görünüyo yine de :D bi de bu force feedback yüzünden yerinde durmaz ki ya.
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mr_Hand said: ...bi de bu force feedback yüzünden yerinde durmas ki ya. ahah, o dogru olabilir ama evet =)...
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 benim deil yav bi yerden bulmuştum ögrenci evi böyle olsa keşke tvye felan bak :P
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yuha videoyu hayranlıkla izledim :)
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Dantelli vitrin ve o sistem guzel bir ikili olmuş.
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Abi o nası bi sistem yıktın beni sabah sabah :D:D:D:D
Öne çıkan mesajlar