enderc Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Benim bi tank inek vardı ama pert etti blizz:D Özgün slm bu arada:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ah pert olmayaydın ya özlüom seni:) bazen kacıcak yer olmuo anladın sen onu.. ( bu arada rosu tekte alıorz ender zıhahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 anladım anladım merak etme:) Bazen diyorum şöyle Paid Mercy tarzı bi servis olsa da, perma ban accountları 100$dan geri acsa blizz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hehe keske olsa. bu arada uplıyım arkadaslar acil bi resto shaman arıorz. ilgilenen arkadaslar siteden basvuru yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben öm attım da cevap bekliyorum useless'tan. pazar aksamına kadar yokum bu arada. itemlarım da t5 seviyesinde. aha profilim de bu. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Grim%20Batol&n=Socian app ile ugrastırmazsanız pek sevinirim, az cok tanıyosunuz beni zaten. bt 4/9'a kadar tum bossları kestim. pazar aksamı gorusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 mage var mage ilidiani kesemedim .alın 2 gunluk kesim cıkım yeter bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 alımlar guild sitesite başvuru yapıldıktam somra kararlaştırılıp alınıyor lütfen sitemize başvuru yaparsanız sevinirim www.guild-denovo.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Togi iyidir.alın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 togiyle daha once endless ben matchett konusmustuk ingame sonuç: su an 3ümüz de oynamıyoruz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Suan itibariyle açık classlar Druid : Acik (Feral) Warrior : Acik (Prot) Shaman : Acik (Resto,enha) MAge : Kapalı Bunun dısında(alımı kapalılarda içinde) Gear tecrübe ve yeteneklerinize güveniyorsanz her classtan basvuru yapabilirsnz degerlendirilecektir Not: Özellikle Main feral druidlik yapabilecek gearda Tecrübeli bi Druide ihtiyacımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 eski dr00d kaçmış mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 druidleri kaçırıyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uselessrogue Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 En Son Güncelleme Druid : Acik (Resto) Shaman : Acik (Resto,Enha) Mage : Acik Basvurular icin www.guild-denovo.info Stormraiden arkadasımızın da dedigi gibi Gearınza Tecrubenize ve oyunculugunuza güveniyorsanız Her classtan basvuru yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 haydaa druidlere nooldu? :( bu arada http://www.wowhead.com/?item=32838 için gz! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kim aldı azinotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ah cengiz ah mage i priest lazim diye biraktirmasa yucel zamaninda simdi gearli falan olurdu oynardim belki. /Cressida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uselessrogue Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Lancelion said: kim aldı azinotu emre sence kim almıs olabilir B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 druidler hack yiyio :( özellikle resto konusunda hep mi sıkıntılı olur bi guild :) neyse arkadaşlar lich kinge kadar progress görmek istiosanız sitemize basvuru yapmanızı tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Lanet olsun ally olduum güne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 öhöm druidlerinize sahip cıkın olanları da kaçırıyosunuz zaten :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 beyendiklerimizi tutarız beyenmediklerimizi tutmayız giderler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ohaaa tamam denizhan.. oyle olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 olm adam denovonun mtsi..gözünün yaşına bakmaz valla..:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yok yok mulgear iyidir candır.sewerim kendisini sadece bu guildde tutulmadı burdanda böle laflar etmesin die tersledim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar