GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 (#)Amd_____________________: ya bişi soracaktm ' Gecelerin Şen Gezginiyim Ben! : sor bakalım (#)Amd_____________________: pc ye format atacm da (#)Amd_____________________: bi bilgn varmı (#)Amd_____________________: format la ilgili ' Gecelerin Şen Gezginiyim Ben! : bilgisayarcı çağır ' Gecelerin Şen Gezginiyim Ben! : :D (#)Amd_____________________: :D (#)Amd_____________________: toplama bu atamaz ki (#)Amd_____________________: :D ' Gecelerin Şen Gezginiyim Ben! : özür dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ahahaha nickle çelişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 adı ahmet ondan öyle niki dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkalovic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 sadkja bune ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aksjfda toplamaysa dağıtıp atar ABOVV ESPRİYE BAK LAN KAÇIN OLUM KAÇ KAÇ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 nası kaçmış aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bir şeyler biliyor ama tam yerine oturtamamış henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ehueauha bombaymış hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar