snapsys Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 55i r1 denedim olmadi sorun bu giremiyorum. sinir oldum kac aydir girmeye calisiyorum .) birde sphere 55i r3 sersisini nerden yukleyebiliriz ? dbsrc kapali.
Faust Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 heh bir zamanların transparan menüleriyle yarmış adamı burada yardımmı istiyor? neyse yardım edeyim. şimdi 55i'de client bad msg hatası verse bile oynamaya devam ediyordu. zorm'un dll'de bu ek geldi badmsgdisc=1 bunu yazınca bad msg veren playeri oyundan disc ediyor. 55i Revisionlar'da bu eklenmiş. Client 2.0.3 ile girmeyi dene. Diğer versionları sphere'in irc serverından bottan indirebilirsin.
snapsys Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 help +15[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Snapsys,Eğerki bu hatayı veriyor vede giremiyor isen,bunun büyük bir ihtimalle "pc" nin bir "ağ" bağlantısı olmamasındandır.Ağ bağlantısı veya internet bağlantısı görmeyince,bu erorru verip charı seçtikten sonra girmiyor...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
Taina Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bende chars bolumune gelmiordu direk bu hata ben evde kullanıorum ag olmak zorundamı.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 sphere revisionlar internette bağlanmadan girilmiyor fakat aynı şey ağ içinde geçerli mi bilmiyorum.[signature][hline]Icq : 162015742
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 hata veriyormu ne hatası veriyor açılırken önemli olan şeyleri yazarsan yardımcı olabileceğim[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya iyiki bi 1.0 a geçiyonuz nerde yazı yazsan 1.0 1.0 yeter artık geçmiyoz kardeşim 1.0 a 55i rulaz tamamı bak türkiyenin en ii serverı 55i kullanıyosa 1.0 a ne gerek var sen hiç nebulayı takip ediyonmu yenilikleri görüyonmu görüyonda ağzın açık kalıyo demi
Taina Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ERROR:b0:Bad Msg Eat 65 bytes, prv=0c5 hatası verior ama sadece ve sadece 55r2 den yukseginde 55i de sorunsuz calısıor ama zorm.dll i yukluyunce bu hatayı verior banada oldu bende 55i kullandem :P[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Öne çıkan mesajlar