Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yeniledim, tez elden bir bakar misiniz 9.5 saatim var :) http://cs.brown.edu/~ilke/cv.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 achievementsda kronoloji düzgün mü emin misin? brown/ilke karizmaymış kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aha gozden kacirmisim lan onu cok saol, duzelticem hehe eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Work Exp'in tek kalem olmasi kotu duruyor. Research and Work Exp basligi altinda yap. Ayni research'lerde oldugu gibi yaptiklarin hakkinda bilgi ver: not mu verdin, derslere girdin mi vs. vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 OK. Onun disinda bir sorun gorunmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Aha cok sansliyim, Facebook'un alimlarinin basindaki adam cok canayakin cikti ben de 30 dakka kitledim herifi, laptop da yanimdaydi adam CV yapti bana bildigin :) son hali bu oldu ve baya iyi oldu ya : http://cs.brown.edu/~ilke/cvfinal.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Cons said: babam şerefli bir demirciydi ailemi orklar öldürdü orkları öldürmeye and içtim. AHAHAHHAAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 cons'un cv efsane heh. Ben de programlama dilleri için kullanılan sıfat nedir diye düşünüyordum bir haftadır fluent deniyor mu harbiden deniyorsa fluent in perl diyeceğim yoksa highly experienced :p Benim de yazmam lazım bu cv meretini. SOP yazdım sırada cv var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Programlama dilleri konusunda cok da bir sey degistirmiyo fluent ya da experienced yazman. Zaten yazsan yazsan topu topu 3 4 tane yazarsin, bunlar da fluent olduklarindir. Yok 10 tane yaziyosan, zaten soruyolar ne is diye, o zaman soyluyosun bu dilde bunu bunu yaptim, bu dili surda kullandim diye. CV'nin ilk amaci adamin ilgisini cekmek Ikinci amaciysa adamin kafasinda soru uyandirmak ki size geri donme ihtiyaci hissetsin, telefon etsin, arasin, soru sorsun, gorussun. Bu ikisinin sonucunda da adamin kafasinda yer edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://www.cv4you.com/ 450pounda kadar yolu var bu sitede, üstteki 16poundluk bende var ama daha bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Fikir düşünce harika . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Şimdi ben bi yere staj başvurusu yapıcam fakat küçük bir sorunum var. Firmanın sitesinde C programlama dilinin bilinmesi tercih nedeni yazıyor fakat ben C ve C+ derslerini seneye alıcam. O hariç bütün koşullar tamam. Sorum ise bunu firmaya atacağım CV mailinde nasıl belirtebilirim? CV ye değilde mail yazısına falan yazsam nasıl olur? Upladım biraz ama yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Seneye ogreneceksen, bu yaz yapacagin stajda bunun ne katkisi olabilir ki? Bilmiyosun, bu nedenle yazmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Yaz stajı değil bu. Bi süre stajyer olarak çalışıp sonra işe alınma şansım var. Yetiştirmek üzere stajyer alıyolar yani. Tercih nedeni diye belirttikleri için yazmazsam çağırmazlar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kerpetenle laf aliyoruz, sen kacinci siniftasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Pardon :] 3. sınıfım seneye mezun olucam. Staj Forex piyasalarıyla ilgili ve programlamayla ilgili bi kısmı var. Bu programlama kısmı baya bi ilerde ama. Şimdiden girsem çok güzel olucak. Seneye görüceğimi yazarsam çağırma ihtimalleri artar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Yazsan da yazmasan da farkedecegini sanmiyorum. Sonucta eleme islemi "ileride gorecekmis" gibi bir secenek icermiyor. Filtreler bunu algilamiyor. Haliyle adam icin senin simdi biliyor olman bir sey ifade eder. Aksi halde zaten dogrudan filtrelenmis olursun. Senin sonraki sene ogrenecegini gormeleri icin, oturup CV'ni incelemeleri gerek. Eh o asamaya gelmissen zaten sonraki sene ogrenip ogrenmeyecegin bir sey ifade etmez, zaten "tercihen" elemesini atlamissin demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ne olursa olun CV nde yalan soyleme. Yalan soylemiyorum seneye alicam demek yalandir. CV senin gecmisindir, gelecegin degil, oyle olsa ben de oturur CV me bundan sonra Dr. Stepanov ile joint kitap yazdi yazarim. STL developer yazarim henuz yapmamis olmama ragmen. Bilmiyorsan C/C++ gecmis olsun, baska is bul. Hic bir anlami yok, o sirketle olan tum sanslarini yokedersin anlarlarsa yalan soyledigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kertenkel said: References: Available upon request. gibi şeyler yazmayın referanslarınızı açıkça belirtin kusra bakma ama mövenpick otelinin insan kaynakları müdürü bize tam tersini söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Senden referans isteyen bir firma zaten bunu belirtir. Belirtmiyolarsa bu ozel istektir, sana 2. asamada sorarlar referansin var mi diye. Herkesin "upon request"te "available" en az 3 referansi zaten vardir :) O genel mudur halt etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yok yani, referansınız en son bakacakları yerdir, zaten soruyorlarsa işe almaya niyetlilerdir, o zaman verirsiniz boşuna önüne gelene telefon e-mail dağıtmayın demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 aynen, doğrudan referans telefonu koymak saçma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 onlar her zaman çalıştığınız alana bakar, doktoraya başvururken "references are available on request" derseniz baya eğlendirirsiniz hocaları bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Abi doktora basvurunda, basvuru formunda zaten senden kac tane referans istiyolarsa belirtirler. Zaten o kadar kisiden referans mektubu yollatmak zorundasin. Bunun baska bir secenegi yok... Cogu okul bunu zaten prosedurun bir parcasi olarak goruyor ve ref. mektubun eksikse (bir ya da birkac mektup) formu isleme koymuyorlar bile. Dogrudan referans koymayin zaten. O konuda hakli. Her basvurdugunuz yere iletisimde oldugunuz GM'lerin telefonlarini yazarsaniz (ki kisi size ozel numarasini sadece ozel durumlarda verir, bu numaralar ozel durumlar disinda (torpil) asla referans numarasi olarak gosterilmez) 30 yerden GM'e telefon yagarsa adam size ref. olmaktan vazgecer. Ama dogrudan ref. koymayin demek baska bir sey, "Avail. upon req." yazmak baska. Bakin 2 ihtimal var, ilanda referans istenir; istenmez. Isteniyorsa ref. yazmak zorundasin, o yaziyi yazmak yersiz, cunku belli, request edilmis, adamlar seni degerlendirirken ne kadar ta.akli olduguna bakacaklar. Ikinci ihtimal, istenmiyor; zaten herkesin referansi var, bu nedenle o yaziyi yazmak sacma. Bu CV'nde kisisel bilgiler arasina "Insanim" yazmak gibi bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar