Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 çok susadım sular arsenikli olduğu içinde içemiyorum damacanada su bitti nabıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 aynı durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 balkona veya cam kenarına git kafanı dışarı cıkar derin bi nefes al yağmur duası et yağarsa ağzını havaya doğru aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Türksen birşey olmaz, iç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ya tanrı duama karşılık vermesse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Pikachu** said: çok susadım sular arselikli olduğu içinde içemiyorum damacanada su bitti nabıyım? arselik ne lan, bitlisin ilçesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 arçelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben içtim suyu kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ginaly said: Pikachu** said: çok susadım sular arselikli olduğu içinde içemiyorum damacanada su bitti nabıyım? arselik ne lan, bitlisin ilçesi mi? arçelik gibi bir şey bi l harfi yüzünden kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 şimdi şöyle, gülümsüyormuş gibi yanakları yandan gererekten paylaço ifadesi gibi bir ifade takın ardından dilini ortadaki dişlerine yasla sonra hızlıca havayı içine çek su içmiş gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Fly said: şimdi şöyle, gülümsüyormuş gibi yanakları yandan gererekten paylaço ifadesi gibi bir ifade takın ardından dilini ortadaki dişlerine yasla sonra hızlıca havayı içine çek su içmiş gibi oluyor denedim ve oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Simdi bunu okuyunca yaklasik 2 haftadir su icmedigimi farkettim, sirf mesrubatlarla besleniyorum uzun süredir, evde ailem olmayinca eve su alan olmuyomus, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 TEZ VAKİTTE ÖLECEKSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 çok matah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Pikachu** said: Fly said: şimdi şöyle, gülümsüyormuş gibi yanakları yandan gererekten paylaço ifadesi gibi bir ifade takın ardından dilini ortadaki dişlerine yasla sonra hızlıca havayı içine çek su içmiş gibi oluyor denedim ve oluyor GERÇEKTENDE OLUYOR BENDE İNANMADIM ARKADAŞLAR AMA ALLAH RIZASI İÇİN YAPTIM VE OLUYORMUŞ GERÇEKTEN OLUYORMUŞ GERÇEKTEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ginaly said: Pikachu** said: Fly said: şimdi şöyle, gülümsüyormuş gibi yanakları yandan gererekten paylaço ifadesi gibi bir ifade takın ardından dilini ortadaki dişlerine yasla sonra hızlıca havayı içine çek su içmiş gibi oluyor denedim ve oluyor GERÇEKTENDE OLUYOR BENDE İNANMADIM ARKADAŞLAR AMA ALLAH RIZASI İÇİN YAPTIM VE OLUYORMUŞ GERÇEKTEN OLUYORMUŞ GERÇEKTEN. BU MESAJI COK CABUK 1 MILYON KISIYE YOLLAYIN BIDA SUSAMAYIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hmmm tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 cidden oluyor deneyin şansınızı sürahideki su sıcak olduğu için yapıyorum şu anda mesela inanılmaz bir ferahlık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ben içiyorum buz gibi. Termosa da koydum. Sabaha kadar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar