RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Erutancım Bırak Amaçlarına Ulaştılar Zaten.. Serverımızı Kücük Göstermekti Amaçları Galiba Ve Bunuda Başardılar..Kutlarım Rra Ve Kronosh. Ama Laf Etmiş Olabiliriz.. Bu Kavga Etceğimiz aNLamına Gelmezdi. Sizede Yakıştıramadığımı Belirtiyim..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bakınız : Unlive Uo Shard acılıyor. İlk kim laf etmiş görünüz. Herkes haddini bilecek. bizde bilicez tabi :) ban yemeden kapatalım konuyu hadi.
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 abi iyide adam size sadece janjanlı kımıl kımıl bunlar rp ye uymayan sözler dedi siz herifin burnundan girdiniz afedersiniz götünden cıktınız adamın yani bu kadar uzatılacak bişey yok abi adam size bişey söylemiş söylediğine pişman ettiniz adamı şey yaptınız bıraktınız ama olmazki bukadar uzatmanın alemi yok abi ne güzel 2 tane server gelicek bırakın kardeş kardeş geçinin bu kadar büyütmenın alemi yok abi[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ben senin serverını küçük düşürmedim.Ama küçük bir server insanların yüzüne vurmayı sevmem ama madem öyle sen istedin. 1) Free accountla forumlarınıza yazı yazılasmasını engelleyin önce. 2) Daha sonra buralarda boy gösterceğinize gidinde shardınızla ilgilenin forumlarda insanlar soru sormuş cevap yok. 3) Kendin üye olmadığın sürece üye sayınız 100 ü geçmez.Sharddada 10 dan fazla adam olmaz. 4) Gelip buralarda bıdı bıdı yapcağına madem açdın server fikir üret icraat yapda nasil büyürüm diye uğraş. Tamam sana cevap vermiycem diyen birinede laf atip durmaktan vazgeç.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: Erutan, 27 Mart 2004 00:52 tarihinde demiş ki: abi iyide adam size sadece janjanlı kımıl kımıl bunlar rp ye uymayan sözler dedi siz herifin burnundan girdiniz afedersiniz götünden cıktınız adamın yani bu kadar uzatılacak bişey yok abi adam size bişey söylemiş söylediğine pişman ettiniz adamı şey yaptınız bıraktınız ama olmazki bukadar uzatmanın alemi yok abi ne güzel 2 tane server gelicek bırakın kardeş kardeş geçinin bu kadar büyütmenın alemi yok abi iyi bende geldim buraya aynisini söyledim.Canum aşkum muhabbeti rp zorunlu shard sahibi yaparmi dedik bizde bir dünya laf yedik.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ben Bu Aşşağılamayı Burda Bitirme Taraftarıyım... Siz Bizleri Tebrik Edeceğiniz Yere, Aşşağılamaya Çalıştınız(Herkez İçin Geçerli Değil)... Ancak Ben İçime Atıyorum... Ama "o" n lar emin olsunlarki... GErekenler Cezalarını Çekeceklerdir... İyi Stres Atmalar...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rivendell Vaadisi Admini... Rivendell Vadisi
RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 RRa Biz Sana Sadece ''Waiting'' Diyoruz. VE sanane bizim sitemizden Forumumuzudan Uyelik Sistemimizden Ne Free Accountdan,Nede Serverda Olan Playerlardan.... Seni Ilgilendirmez..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 abi zaten onlar ittifak kurarak yaptılar serverı kimi zaman tcpip yardım etti kimi zaman ravena beyler uzatmayın artık uzatcaksanızda özelden yapın lütfen[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Doğru sölüyorsun normalde ilgilendirmez ama benim fantasy test için öylesine açik birakdiğim shardımdaki player sayisini gelip burda bıdı bıdı edersen ilgilendirir. Biz büyük bir shardız siz küçük bir shardsınız en gün kimin nerede olduğunu görmeye başlarsan o zaman büyük olmaya adım atarsın. Küçük olmakda öyle playerla filan alakalı değildir.Kafalar büyük olcak önce hardgamerda büyük serverı ama son senesini maxi 40 oyuncuyla yapdı. Önce fikirleriniz büyüycek sonra shardlarınız. Laf atmazsanız bu konu burda kapanır. Ama bişeyler öğrenceğiniz yerde laf sokarsanız yerinizde sayarsınız.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 rra sana katılmıyorum herkez eşit burda[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Forumda tabiki herkez eşit. Ama camiada işler farklı. RP Shardı herzaman desteklerim.Ama önce küçükler büyüklerine saygı göstercek.Büyüklerde küçüklerine yardım edicek.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 YA tamam nolursun bitir bak beni seviyorsan bi gıdım seviyorsan bitir allahını seversen bitir lütfen bitir artık daha ne diyim 2 nizide seviyorum saygı duuuom ama yeter artık lütfen bitirin.[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Tamam bitdi.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 o vadi cok uzak be abi ben bi kere gitmiştimde harbi uzak yani kasmayın boşuna :p[signature][hline]Buff
RaVena Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Arq_PiSMeN Hayat Kolay Kazanılmıyor.. Oyundada Olsa... Gerçek Yaşamdada.... Herşeyi Hazıra Bekleme..... Calış Cabala...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi [Bu mesaj RaVena tarafından 27 Mart 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Amolth Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: RRa, 27 Mart 2004 00:01 tarihinde demiş ki: Dünki çocuk? Sen ultima online nedir bilmiyorken ben stafflik yapiyordum shardlarda.. Shard açmişsin sallayan yok. Gelmiş bizim forumlarımızda nasil rp csiniz jan jan filan diorsunuz demişsin kendin burda 0-12 yaş muhabbeti çevirmişsin.Bide göya sizde rp zorunlu.. Hadi cnm yol al. Böle İnsanların Shard Kurucu ve Sahibi Olması Gerçekten Üzücü .. dsffsdf[signature][hline]CSDownload CS Server : cs1.csdownload.net Yakında UO Shardı İle Geliyoruz. Coming Soon..
Amolth Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ayrıca eski dost ravenaya ve ekibine ba$arılar ..[signature][hline]CSDownload CS Server : cs1.csdownload.net Yakında UO Shardı İle Geliyoruz. Coming Soon..
RaVena Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Amolth Eskisi Yenisi Yok Her Zaman Dostumsun ;) Ve Teşekurler....[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Rivendell
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Amolth, 27 Mart 2004 12:45 tarihinde demiş ki: said: RRa, 27 Mart 2004 00:01 tarihinde demiş ki: Dünki çocuk? Sen ultima online nedir bilmiyorken ben stafflik yapiyordum shardlarda.. Shard açmişsin sallayan yok. Gelmiş bizim forumlarımızda nasil rp csiniz jan jan filan diorsunuz demişsin kendin burda 0-12 yaş muhabbeti çevirmişsin.Bide göya sizde rp zorunlu.. Hadi cnm yol al. Böle İnsanların Shard Kurucu ve Sahibi Olması Gerçekten Üzücü .. dsffsdf hahah sen kimden bahsediorsun evlat ? shardın kurucusu benim oda admin.. 1.si İstediğim kişiyi staffa alırım ben burda dısardan arkadaslarımı cagırıp -- hoop ahmet göt oldum gel sunu göt edelim . demiyorum herneyse , O benim abim gibidir ve ona laf ettirmem bu böle biline. Suanda Türkiyenin en iyi shardını sunuyorus varmı ötesi ? Bazıları ahahh ehauh en iyiymiş zuaha , neden en iyi ? ; girin siteye görün başka bişi demiorum ilk gün 200 üye daha da bişi denmez sanırım ph falan acılmadi bide. herneyse Sen kendi sitene bakarsın 2 yıldır az kaldı ne bu az baskasının şeyiyle haraket etmemeyi örenin sonra gelin tmm ?!
Amolth Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 rra isimli şahısın kurucularımdan demesi ilginçti ?[signature][hline]CSDownload CS Server : cs1.csdownload.net Yakında UO Shardı İle Geliyoruz. Coming Soon..
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 kurucu değil kurucularından.[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Exorcize Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya size bir şeyler söylemek isterdim ama nette değil...Herkes haddini bilcek bu kadar unlive ekibi!!![signature][hline]We will survive
RaVena Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya Insan Olan Bi Kerede Anlar. UZATMAYIN Diyorum.. Bak RRa Tamam Dedi Sözünde Durdu Kronosh Sen Neden Anlamıosun Sus Yeter Tamam Siz Alemin EN Baba Serverısınız.. OK Kabul Siz Gralsınız Yeterki Sus Uzatma..!!![signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Rivendell [Bu mesaj RaVena tarafından 27 Mart 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Amolth Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Kronosh, 27 Mart 2004 19:57 tarihinde demiş ki: kurucu değil kurucularından. ahha adam diyecek laf bulamadı ..sfdf[signature][hline]CSDownload CS Server : cs1.csdownload.net Yakında UO Shardı İle Geliyoruz. Coming Soon..
RRa Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Lütfen laf atmayın artık.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Öne çıkan mesajlar