Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Benim telefon hiç çekmiyoru şu an, Ankara'dayım 4-5 kişiyi daha aradım onlara da ulaşılamıyor yani "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" da demiyor, düüt düüt düüt ediyo kalıyo, annemin telefon da çekmiyo var mı aynı durumu yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 evet bende de oluyor arıyorum aramıyor arayan kişi bana ulaşamıyor anlamadım gitti ara sıra olan bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 aa bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Normalde ulaşılamama veya ulaşamama durumu oluyodu ama çekiyo gösteriyodu, mesela evden arayınca felan çalıyodu ama şu an 0 gösteriyor çekme hedesi barı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Turkcell kullanıyorum zıplayan kontörler mi ne 8 gün arka arkaya mesaj geldi kampanya bitimine 5 gün kaldı 4 gün kaldı 3 2 1 diye son günü atlattım oh dedim ertesi gün kampanya bitti şansınız bitmedi ondan sonraki gün şansınız hala bitmedi sonraki gün gittim kontör aldım öldürücem türkseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=avea&a=td Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Şerefsizlik bunların yaptıkları. Altyapılarının boktanlığı geçmişten beri baş ağrıtan birşey. Küfür edicem nerdeyse. Acil işlerim var ulaşamıyorum, ulaşılamıyorum. Telefonun olur olmaz kesilmesine de ayrıca bi uyuzum zaten. Ne hikmetse başka hiç bir operatörle olmuyor. Telefondan da değil, 453432 farklı telefonla denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben bi ara yan hat almıştım avea. 1 ay dayanamadım kapattırdım aradıgımda hiçbir tepki vermeden kapanması, telefonun çekmemesi gibi nedenlerden. Yıllardır tcell kullanırım 1 yamugunu görmedim. biraz pahalı idi digerlerine göre ama rekabetle beraber güzel kampanyarda yapmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yaklaşık iki saattir çekmiyordu.. az önce düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dün beni de delirtmişti demek yalnız değilmişim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Turkcell ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 kız arkadaşıma deli gibi kızmama neden oldu, haksızlığımı anladım, avea yüzündenmiş, Allahtan kızcağıza patlamadan anladım olayı, kırgınlık çıkmadı, ama sinirim bozuldu ilk anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 konuyla biraz alakasız ama arkadaşta avea var ve konuşmalarda sesi cok az geliyor bunun sorunu avea dan dolayımıdır yoksa telefondamı sorun vardır? telefonun mikrofonunu değiştirdi ama yinede sesi cok az geliyor ve gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dün gece arkadaşlarla otururken onların telefonlarıda paso gidip geliyodu sağlam küfür yedi avea asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 avea yüzünden galiba, çok olmadı telefonumu alalı, ses çıkışiında hasar yok falan, turkcell e göre çok az geliyor ses, full haldeyken bile çıkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nileppezdel said: Turkcell ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dün göçüktü avea akşam saatlerinde..gece 1 gibi düzeldi kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar