codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 türkiyede bulunmayan kitaplar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aquila said: iki katli otobus.ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Abi adam nezaket icabı sormuştur atlama hemen.Bide dediğin gibi 400 ytl civarı bişey istersin adam parayı kabul etmez fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Hala var mı bilmiyorum ama eğer varsa üzerinde "<> londra'ya gitti ve bana bu aptal tişörtü aldı" türünden bi yazı yazan tişörtlerden isteyebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 parfüm istee ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aquila said: iki katli otobus. + yanında bir de kırmızı telefon kulübesi olsa süper olurdu ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Yada köle iste... Zamanında güneş batmayan ülkeydi.. Mutlaka sağda solda vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 di said: Selam, Eski patronum mail attı bugün Londra'dayım, birşey iste burdan gelirken getireyim sana diye ama aklıma gelen pek birşey yok. Maddi yükü pek olmayan hediye ne olabilir ? İkinci seçenekse fiyatı 400 YTL'ye kadar olan bir ürün isteyebilirim. Londra'da daha avantajlıdır mesela. Getirtip kullanırım ya da burada satarım. Bu ikinci seçenek benim cebimden çıkacak tabi. Kısa süre için değerlendirebileceğim bir 400 YTL param var böyle birşey için. arkadaşımdan istemiştim bana chelseanın anahtarlıgını, beresıni,kalemlerini,atkısını falan getirmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 geçtiğimiz yılbaşı dişçim gitmişti londra'ya noel için, ne getireyim falan dedi bende sen gel yeter dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Cheers anahtarlığı, bardağı şapkası falan isteyebilirsin ayrıca. Cheers izliyorduysan, seviyorduysan tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar