fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 http://www.hitsville.org/wp/wp-content/uploads/2008/05/im_not_there-poster.jpg arattım ama bulamadım Bob Dylan'ın hayatını çok değişik anlatıyor. biografi, müzikal tarzı bir film ama çok güzel
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hmm edinmeye başladım bakalım sabaha diğer edindiğim filmlerle beraber edinilir, yarın izlerim. hiç belli etmiyorum demi =P
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 her yaşını ayrı biri oynamış, tarzı sevmiyosanız izlemeyin diyolardı.. ben de izlemedim tarzı sevmediğimden mütevellit.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 valla en son august rush ve across the universten önce bende sevmiyodum müzikal tarzını ama fikrimi değiştirdi iki film de. gerçi bu film biraz "siyah" diğer iki filme göre. sıkılma olasılığınız yüksektir. ama ben beğendim
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ama across the universe te yükselen değerimiz jim sturgess var ve beatles şarkıları FAZLA güzel :) revolution ın o kadar güzel yorumlandığını hala duymadım ben.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 jim sturgess a karşı bu filmde cate blanchett in oynadığı erkek rolünü öne sürüyorum ve muhtemelen jim ağır dayak yer :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 6 ruh halini 6 farklı kişi oynuyor. bir biyografi filmi (ne deniyorsa) değil yani. o havadan uzak böyle çok farklı bir havası var. ben çok beğenmiştim. festivalde izledim. Cate inanılmaz ötesi oynuyor zaten. yani o kadar erkek varken neden bir kadını oynattınız sorusuna cate tokat gibi cevap veriyor diyebilirim :)
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben sıkıldım filmi izlerken =/ hatta pek bişey de anlamadım... oyunculuk çok güzel, ama işte işleniş sarmadı beni pek.
Öne çıkan mesajlar