Faust Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 otomatik account ilk sürüm (54+) account sisteminin son hali ve özellikleri. - hakkında - bu sistem ile sphereserver 54+ serverlarında otomatik account açabilirsiniz. (admin onaylıdır.) - gereksinimler - sphereSvr ile aynı makinada kurulmuş olan webserver, php modülü, smtp server. smtp server şart değildir. başka server'a bağlanılabilir. ama önerilmez. sunucu linux ise sendmail programı ile gönderim yapılabilir. phpBB 2.0.7 - sistem işleyişi - önce phpbb 2.0.7 kuruluyor, üstüne 3 yeni dosya ile phpBB'ye bir eklenti yapiliyor. phpBB hesap açma "admin onayı" şekline getiriliyor. Daha sonra forumdan üyelik başvurusu yapıldıkça admin'e mail gidiyor. işte "xxx sizden forum ve oyun account başvurusu yaptı. gerekli onay linkleri aşağıdadır..." şeklinde. eğer admin istiyor sa forum accountunu onayla linkine tıklıyor. forum acctisi aktif ediyor. ve istiyorsa oyun accountunu aç linkine tıklıyor. ve oyun accountu ilk save'de açılıyor. ve her 2 onaylama içinde mail gidiyor. oyun accountunu açarken bazı kontroller yapiliyor. mesala bir admin oyunda sizden habersiz bir account açmış ama forumda kullanıcısı yok. mesala siz oyun accoutnunu aktif et linkine tıkladığınızda eğer account dosyasında o satır varsa size bildiriyor. yani cross-account olması mümkün değil. - kurulum - kurulumu ben yapiyorum. ama eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa onlara direk scripti veriyorum. - download - dosyaları henüz download'a hazırlamadım. bir kaç gerekli kontrolden sonra kodlar download'a sunulacaktır. ama şuanda bu sisteme ihtiyacı olan varsa MSN Messenger üzerinden bana ulaşabilir. msn: [email protected] - gelecek versionda - * şifre değiştirme açılacak * admin panel sistemi geliştirilecek. * account sahibine mail gönderme ve daha bir çok yenilik... - not - sistemle ilgili yorumların buradan yapılmamasını rica ediyorum. sorunu derdi sıkıntısı olan msn messengerden bana ulaşabilir.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
Taina Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Baggio, 30 Mart 2004 23:01 tarihinde demiş ki: said: Faust, 30 Mart 2004 18:17 tarihinde demiş ki: tamamda. seni burada dürten nedir? moderatör adayımısın? yoksa postmu kasıyorsun? Bilincli kullanici, laf sokacagina ornek almayi dene. ya oda seni ornek alıorsa[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Öne çıkan mesajlar