DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tercihleri yaptım ama bunlara özel üniversiteleri yazmadım. aklıma takılan soru; eğer yaptığım tercihler tutmazsa gidip bir özel üniversiteye sizin şu bölümünüze benim puanım yetiyor okumak istiyorum diyebilir miyim? yani tercihlere yazmadan yazılabilir miyim okula?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 şaka yapıyorsun herhalde :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hayır gayet ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yok :) olmaz öyle bir şey.Ama ek kontenjanlar aclır özel ünivlerinde kontenjanları dolmamışsa tercih yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Chewy said: yok :) olmaz öyle bir şey.Ama ek kontenjanlar aclır özel ünivlerinde kontenjanları dolmamışsa tercih yapabilirsin. tabi eğer yerleşmemişsen edik: böyle daha güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 evet :) Bu sene daha yüksek bir oranla özel ünivler için ek kontenjan açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yedekten girme olayı vardıysa ondan olur sanırım lgs'de vardı, bunda da vardır herhalde diye, takip etmemiştim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tamam sağolun. öyle bir durum oldu da onun için öğrenmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Chewy said: yok :) olmaz öyle bir şey.Ama ek kontenjanlar aclır özel ünivlerinde kontenjanları dolmamışsa tercih yapabilirsin. Katılıyorum ,yerleştirilmeler yapıldıktan sonra kontenjanını dolduramayan özel ünilerin bölümlerine yerleşebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ek kontenjan cikar her sene.Yerlesememis kisiler bu firsattan yararlanip devlette veya ozelde kalan yerleri doldururlar.puanlarda duser.Bir cok arkadasim bu firsattan faydalandi.Bu sene nolur bilinmez tabi ama cikacagi muhtemeldir.Devletleri yazmani tavsiye ederim cunku cok komik puanlarla girenler oldugunu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 veledken girdiğin özel okullar sınavıyla karıştırdın sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yav said: veledken girdiğin özel okullar sınavıyla karıştırdın sanırım :D işin aslı böyle bişey olmıcağını ben biliyordum ama babam anlamıyordu. onun aklında ki soruları yanıtlamak için di bu topak :d nese onu da hallettik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ilk girdiğim sene, bilmemne üni tıp fakültesi 30 açıgı vardı barajı geçen yazssa doktor olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 he tabi barajı geçtikten sonra 6 seneyi zaten elinin tersiyle bitirebiliyosun di mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar