Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özel üniversite

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tercihleri yaptım ama bunlara özel üniversiteleri yazmadım. aklıma takılan soru; eğer yaptığım tercihler tutmazsa gidip bir özel üniversiteye sizin şu bölümünüze benim puanım yetiyor okumak istiyorum diyebilir miyim? yani tercihlere yazmadan yazılabilir miyim okula??
Mesaj tarihi:
Chewy said:
yok :) olmaz öyle bir şey.Ama ek kontenjanlar aclır özel ünivlerinde kontenjanları dolmamışsa tercih yapabilirsin.

tabi eğer yerleşmemişsen

edik: böyle daha güzel oldu
Mesaj tarihi:
Chewy said:
yok :) olmaz öyle bir şey.Ama ek kontenjanlar aclır özel ünivlerinde kontenjanları dolmamışsa tercih yapabilirsin.

Katılıyorum ,yerleştirilmeler yapıldıktan sonra kontenjanını dolduramayan özel ünilerin bölümlerine yerleşebilirsin..
Mesaj tarihi:
Ek kontenjan cikar her sene.Yerlesememis kisiler bu firsattan yararlanip devlette veya ozelde kalan yerleri doldururlar.puanlarda duser.Bir cok arkadasim bu firsattan faydalandi.Bu sene nolur bilinmez tabi ama cikacagi muhtemeldir.Devletleri yazmani tavsiye ederim cunku cok komik puanlarla girenler oldugunu biliyorum
Mesaj tarihi:
yav said:
veledken girdiğin özel okullar sınavıyla karıştırdın sanırım :D

işin aslı böyle bişey olmıcağını ben biliyordum ama babam anlamıyordu. onun aklında ki soruları yanıtlamak için di bu topak :d nese onu da hallettik zaten
  • Yeni Oluştur...