Olath Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Oyun paralı normal servera gectıgı zaman netten cektıgımız oyunla oynıyabılecekmıyız yoksa box almamız gerekıcekmı.kı sanırım gerekıcek keske gerekmese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 gerekicek evet[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 nasıl yani, oyun paralı hale gelince gidip orjinal box almam mı gerekecek? bence yoktur oyle bişi. (bildigimden degil, mantığıma uymadı o yüzden yoktur yazdım) official bir yazı var m bu konuda firma tarafından çıkarılan? link verin okuyalım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 beta versionla retail arasında ciddi farklar olucak oyüzden sıfırdan bir boxalıcaz ama bir ihtimal bir süre sonra netten dl ile satışa geçebilirler[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 çok fark olacağını sanmıyorum ben open-beta daki karakterler silinmeyecek diye bir yazı okumuştum bir yerde ,sadece cd-key falan alınması yeterli olabili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Ben bu balantıyla bu oyunu indirene kadar test biter zaten acaba beklesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 mighty client da farklılıklar olacak demek istedi =) Ayrıca oyunda şu an açılmamış pek çok özellik var..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ao gibi olabilir mevcut clientla girilir ama ilk ay oyun parası+cdkey cekilir karttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Oyunu nerden alıcaz kaca alıcaz?ben ılk defa netten paralı bır oyun oynıyacagım kredı kartı konusunda bı kıllık sorun falan oluyormu guvensızlık falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 desenize 1gb indirmek icin sekilden sekile gir sonra bide satin alma iskencesi ile ugras :) hay allam.. sopar olacaz bi oyun icin :D[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Daoc da oyleydi Betasini oynadikh sonra para verdik genelde boyle bunlar anarchy online dısında..bide ragnarok...[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 evet ben hala sekilden sekile giriyorum..hatta yeter artık ineceksen in be oyun hadi!Bu kadar ugrastan sonra beyenmezsem falan bide ne sekle girerim artık tahmin edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 öh ya o kadar bi taraflarımızı yırttık indirdik Ama alllaa var güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar