Olath Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Oyun paralı normal servera gectıgı zaman netten cektıgımız oyunla oynıyabılecekmıyız yoksa box almamız gerekıcekmı.kı sanırım gerekıcek keske gerekmese :)
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 gerekicek evet[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
karakedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 nasıl yani, oyun paralı hale gelince gidip orjinal box almam mı gerekecek? bence yoktur oyle bişi. (bildigimden degil, mantığıma uymadı o yüzden yoktur yazdım) official bir yazı var m bu konuda firma tarafından çıkarılan? link verin okuyalım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; }
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 beta versionla retail arasında ciddi farklar olucak oyüzden sıfırdan bir boxalıcaz ama bir ihtimal bir süre sonra netten dl ile satışa geçebilirler[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Peka Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 çok fark olacağını sanmıyorum ben open-beta daki karakterler silinmeyecek diye bir yazı okumuştum bir yerde ,sadece cd-key falan alınması yeterli olabili
Lisze Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Ben bu balantıyla bu oyunu indirene kadar test biter zaten acaba beklesem mi?
Guru Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 mighty client da farklılıklar olacak demek istedi =) Ayrıca oyunda şu an açılmamış pek çok özellik var..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Evr Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ao gibi olabilir mevcut clientla girilir ama ilk ay oyun parası+cdkey cekilir karttan
Olath Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Oyunu nerden alıcaz kaca alıcaz?ben ılk defa netten paralı bır oyun oynıyacagım kredı kartı konusunda bı kıllık sorun falan oluyormu guvensızlık falan..
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 desenize 1gb indirmek icin sekilden sekile gir sonra bide satin alma iskencesi ile ugras :) hay allam.. sopar olacaz bi oyun icin :D[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Durlag Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Daoc da oyleydi Betasini oynadikh sonra para verdik genelde boyle bunlar anarchy online dısında..bide ragnarok...[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Olath Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 evet ben hala sekilden sekile giriyorum..hatta yeter artık ineceksen in be oyun hadi!Bu kadar ugrastan sonra beyenmezsem falan bide ne sekle girerim artık tahmin edemiyorum.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 öh ya o kadar bi taraflarımızı yırttık indirdik Ama alllaa var güzel oyun
Öne çıkan mesajlar