Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ford Focus 08 Hard Rock Sorular

Nomak

Öne çıkan mesajlar

Merhaba beyler;

Ford Focus 08 model almaya gidiceğim ama kafamda bir kaç soru var bazıları iç dizayn etkileri hakkında.

Şimdi Focus 4 modeli var classic,trend,ghia ve titanium.Bu modellerden sadece titanium full ekler ile döşenmiş birde ST modeli o ayrı neyse.

Bugün konuştuğum satıcı bana '' Hard Rock '' modelini önerdi.Bulgaristana 100 adet verilmiş durum bu modelden.Olayı ise ses ve bir çok eki barındırması.Diğer modeller gibi değil ve 1.6 araç.

Şimdi sorum şu , ben kesin tesisat yaptırıcağım ama Hard Rock modelinin içinde Sony 6 cd changer MP3 çalar var özelliklerine baktım, oldukça hoş.Ek olarak 8 hoparlör pioneer bir tesisat var, kafamdaki şu emin olamadım satan satıcıda tam cevaplayamadı.

Hard Rock modelinde bu tesisat var mı? 8 adetlik sistem var ama pioneer mı bilmiyorum( Kendi sitesinde bilgi yok ) Bana var gibi geliyor ama emin değilim ki nasıl bir performans verir ve model hakkındaki düşünceleriniz neler.Bilgisi olan arkadaş var ise aydınlatırsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Üff araba satabilmek için böyle abuk subuk seriler yapanlara hasta oluyorum. 206'nın Look, Desire, Roland Garros, Quicksilver, X-Line serileri gibi Golf'ün de Goal falan gibi saçma serileri çıktı. Ford'da özenmiş demek.

Bence Hard Rock falan diye gidip 1.6 benzinli alacağına 1.6 TDCI güzel bişey alsan daha hayırlı olabilir mi acaba? Dizel-Benzinli konusunda bi ikilemin var mı?

O modelin ne olduğunu burada bilen olacağını sanmıyorum. Eğer ancak Google'dan araştırıp bulunabilecek bişeyse cevap alabilirsin. En mantıklısı satıcı cevap veremiyorsa Distribütör'ü falan aramak olabilir. Birde bu arabanın bir test aracı veya sergide olanı yok mudur hiçbir bayide? Gider o bayiye görürsün en kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet malesef Ford bu kervana katıldıki ST dışında bir araç yoktu kafamda ama bunu alıcağım zaten temiz kullanan birisiyim ilerde bunu verip üstüne para koyup yeni ST lerden alıcağım.

1.6 TDCI araç zaten sadece aksesuarlar diğer modellerden farklı.Trende teyp yok 2li klima var diğerinde o yok bu var etc etc böyle gidiyor diye kıl oldum ondan cazip geldi Hard Rock modeli.

Yani eğer hoparlör sistemi istediğim gibi değilse değiştirmek biraz canımı sıkıyor arabanın orjinalliğini bozmak istemiyorum daha önce kendim detaylı bir ses tesisatı yaptırmadım ve google dahil her siteye bakıyorum sabahdan beri hiç bir bilgi yok,çünkü araç modeli oldukça yeni ve sayılı adet basıyorlar.Trend diğerleri gibi fix bir yapıda değil.Cevap içinse sağol dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Fordlardaki sony sistemlere ust seviyelerde orta kalite xploid ler takiliyor ki sesleri hic fena degil. Disardan alacagin 100-130 liralik hoparlorlerden iyi olacak muhtemelen. Araci aldiktan sonra tatmin olmazsan bi tesisatcinin gorusunu alirsin ama bence sub disinda gayet yeterliler.

Hard rock konusuna da katiliyorum, heleki aracin disinda bi yerde oyle bi label varsa komik bile durur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...