di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Vaay. Ugrassam olmaz ha. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ben iPod touch'la 1 ay boyunca internette gezdim, paticike takildim, instant messenger falan takildim. Krallar gibide gecinip gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ya zaten zevk icin kullanilmaz tabii bu aletler, yolda/trende sorf yapiyim falan zor, ihtiyac dahilinde kullanilacak seyler browsing falan.. benim ihtiyacim yok mesela, o yuzden olmasada olur yani benim icin.. Bu arada ilgilenenler icin htc touch pro satisa sunulmus ingilterede. EU versiyonu tabii.. http://www.devicewire.co.uk/htc-touch-pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bende 3 ınc bıle ekranı olmayan ama sadece 90 gramlık benq e72 smartphone var,tatıle gıderken yanıma 3 kg lık laptopu almadım.tatıl süresinde; ulusoyla istanbuldan bodruma gıderken habıre internette gezdım zaman gecırdım. her durakta wireless vardı email alıp yolladım. bodurmdayken beledıyenın her beldedekı ucretsız net baglantısıyla maillerime baktım. oss tercıhlerı ıcın bır yakınımın gonderdıgı excel tercıh dosyasını aldım,inceleyıp degıstırıp gerı yolladım. bence smartphone tatıl,gezı gıbı durumlar ıcın gercekten cok kullanıslı ancak gundelık hayatta laptop hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 g900 kullanıyorum. biraz hantal ve kaba. ama fiyat olarak bulabilecegin en iyi windows ce tabanlı alet. memnunum dıye bılırım ama sadece ıhtıyac halınde alınmalı. acıkcası 2. basit bir telefon daha alacagım. windows ce bazen oyle sapıtıyor ki normal telefon gorusmeleri bıle cok sıkıntı cıkıor. bir adette g500um var o smartphone ve acıkcası oldukca guzel. problemsiz iletisim saglıyor + ce. g500u tavsıye edebılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tesekkurler, 3-4 saat once HTC Touch Pro siparis ettim, yarin piyasaya suruluyo burada, cumaya elimde olur diye bakiyorum, bakalim gelsin yazarim goruslerimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 htc yorumların beklıorum bı sure sonra bu g900u elden cıkarıp htcye gecmeyı dusunuorum. nerden aldıgını ogrenebılırmıyım bırde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ebayden aldim.. http://cgi.ebay.com.au/New-HTC-TOUCH-PRO-3-5G-HSPDA-WIFI-8GB-Phone-AU-MAPS_W0QQitemZ170251637904QQihZ007QQcategoryZ14408QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 di said: nedanko said: Bu arada 2009 un ilk ceyregine kadar bekleyecekler icin bence bu telefondan da guzeli su var.. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/seethephone/x1?cc=au&lc=en nedanko bittim buna. oha 800*480 çözünürlük diyo lam :) acaip alet hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 abi aldim telefonu, telefon guzel hosuma gitti, ama az bi agirlik var gibi , programlar hizli calisiyo ama menulerde hafif bi gecikme oluyo.. onun disinda klavye bayagi kullanisli, escape ve | sorunu cekiyorum su an.. cok test edemedim daha, ama hosuma gitti yani.. youtube video olayini efsane yapmislar bayagi sevdim, internet hizli byagi sorunsuz web geziliyor, muzik kalitesi guzel, kamera biraz daha iyi olabilirmis video cekimi konusunda.. bayagi sIk bi telefon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Hayırlı olsun, güle güle kullan, güzel bir seçim yapmışsın. :) Yavaşlık olayı için nette biraz araştır derim, ROM updateler var, makina gerçekten hızlanıyor. (Diamond için aynı olay var) Benim gözüm Touch HD' de, onu takip ediyorum. :D Bu arada bir şey sormak istiyorum, gümrüğe takıldı mı kargo? Yoksa gift gösterip mi yolladı satıcı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya tomtom ana bellege yukluydu, telefonu resetledim dun, butun ekstra programlari sd karta yukledim, bayagi iyi su an, memmaid kurup temizledim makineyi, simdi iyi.. scummvm yukledim, monkey island 1 ve 2 yukledim, bayagi guzel hic takilmadan oynaniyo , canim sikilinca acar oynarim diye yukledim bu gun 3 saat test ediyim derken oynadim euheu.. pocketmame falanyukledim klavyedeki tuslari redefine ettim ama olmadi, neyse mame cok onemli degil onun icin tapwave zodiac var.. abi gumruk yok :) zaten yurtdisindayim, local olarak aldim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 x1 süpermiş yanlız. Çıkış fiyatı tuzlu olur bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben dün samsung omnia i900 aldım müthiş bir alet kesinlikle tavsiye ederim cihaz süper hızlı ve çok kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar