sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 daha önce bi konusu açılmış ama orda tatmin edici şeyler bulamadım, öğrenmek istediğim şey, değermi alsam?, deneme süresi flm varmı bi görmek için almadan önce, oynayan/oynamış varsa önerisi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 degebilir de deymebilir de. pirates i beyendiysen sid meiers'in, asik olacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ne beklediğine bağlı, trade ve crafting sistemi çok kaliteli, PVP fena değil ancak genel oynanış vs dandik, grafikler amatör, görevler birbirinin aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende çok merak ediyordum iyiki almamışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bu oyun'da bir gelişme varmı son yazılan yorumları okudum gamespot'ta baya beyenmeye başlamışlar. Geçen seneye göre bir gelişme varmı oyunda trial'da hala devam ediyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 * Oyunu ciddi anlamda tehdit eden bug kalmadı * birkaç "elite mission" eklendi * lag problemleri çok azaldı * kılıç dövüşü tamamen yenilendi, yine de oyunun en zayıf tarafı olmaya devam ediyor * oyunun kendine has, ortalama 28 yaş üstü sadık bir oyuncu kitlesi var * lvl atlamak çok kolay 3-4 güne max 50 Lvl olunabiliyor * pvp iddia ediyorum guildwars'dan sonraki en kaliteli pvp, öğrenmesi zor ama yüksek mikatarda adrenalin garanti * oyundaki limanları guildlerin kontrol edebileceği, demokratik vali seçimlerinin yapılabileceği genişleme paketi üzerinde çalışmalara başladılar. 2011 yılı sonuna yetiştirmeye çalışacaklar * şu anda benim bulunduğum serverda oynayan bildiğim türk oyuncu kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 2011 yılı sonuna kadar bu oyun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 kalır kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Ben çok gaza geldim bu oyun üzerine de, çok fazla lag problemi oluyor mu öğrenmek istediğim bi tek o kaldı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ne beklerdik bu oyunu cikmadan once, onlarca bayrak hazirlamistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 başladım, şimdilik çok keyifli. insanın içi açılıyo karayiplerde. arkaya bi de tatil müziği koyarsanız tam olur. ben hans zimmer'dan bi şeyler açıyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 oynuyorum ben bunu. hala gayet guzel. ekonomiyi falan gelistirmisler realizm eklemisler. ortami atmosferi iyi. denize aciliyosun vin gidiyosun keyfi de guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 çiuv diye gitmek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar