KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 *Level 52 Conqueror karakter Crom sunucusunda *Çoğunlukla mavi renk(En yüksek kalite) itemlar *1.5 Gold *Cd-key, orijinal kitapçık *2 adet oyun DVD'si Askere gideceğim için oyunu satıyorum. Sadece Level 52 Conqueror karakterinin piyasa bedeli 35 YTL'dir. Oyun yanında bedavaya geliyor. Lütfen takas teklif etmeyiniz. Not: 1 aylık bedava kullanım süresi dolmuştur. http://www.parmakbas.com/vitrin/images/1206004731-Age%20of%20Conan.jpg Her yere kargo yapılır, İstanbul'da elden teslim edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oha 35 lira mı. ben de içinde level 25 assassin olan accountu aldığım fiyata satarım diye hesap yapıyordum yeni alacağım mp3 playerın bütçesini hesaplarken :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 KalamarSevgisi said: *Çoğunlukla mavi renk(En yüksek kalite) itemlar o itemlar mavi değil pembe - epic-tir. yalnız fiyat çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 eet iyimiş fiyat pc nin kaldıracağını bilsem alırdım da ekran kartım mort yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Yahu 30 lira veren alsın şunu. Askere gidiyorum salı günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 [email protected] eklersen konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar