Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağlamak İstiyorum (Virus)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar. Bilgisayarıma taptaze virus girdi. Şu anda işletim sistemime çok güzel şeyler yapmakta. Belirtileri;

-msconfig cmd regedit felan açtırmıyo.
-HBInject.exe diye bişeylere ulaşabildim.
-Hi Jack This felan kurdum yerini buluyo siliyo ama zırt diye yeniden çıkıyo.
-Msconfige girmeyi başardım HBInject diye bişey çalışıyo ama her bilgisayar açılışında çalışmasını engelleyemiyorum.
-Explorer hata verdiğinde sadece masa üstü arkaplanı gözükür sonra tekrar normale döner aynı o tarz bişeyi 30 sn de bir tekrarlıyor.
-Virus programları işe yaramıyo.

Bu nedir nasıl kurtulunur format harici bir yolu varmıdır. Senelerin birikimi var 200 gb hdd lazım yedekleme için. Uzun ve zahmetli bir iş olduğu için patilerin yardımlarına muhtacım :) Bu meretten kurtarın beni. Saç yoğunluğumun yarısı gitti bile.

heeeaaalppp meeeaaaa
and thanks.
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimalle bir process olarak çalışıyor ve msconfigten silindiği anda tekrardan registry'ye yazıyor. Önce o process'i durdurup, sonra nereye bulaşmışsa oradan silip (msconfigte nerede bulunduğunu görebilirsin çoğu zaman) sonra msconfigten kaldırmayı dene.
Bir de windowsu safe mode'da başlatıp regeditin çalışıp çalışmadığına bakabilirsin

Son olarak, diskini tek partition olarak kullanma, işletim sistemi için bir yer ayır, böylece format durumunda her şeyi yedeklemek zorunda kalmazsın :)
  • Yeni Oluştur...