Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyi 1 gün boyunca aramamak abesmidir?

ajikal

Öne çıkan mesajlar

ajikal said:
beni kınayanları bende kınıyorum :) 3 hafta aramayan adam bi daha zaten beni arayamaz o ayrı meselede,artık sayenizde daha geniş bakıyorum,üstüme bi rahatlama geldi,aramazsa aramaz işi vardır demi :)

şu anda seni ayakta alkışlıyorum walla ev kopuo çığlıklar ıslıklar köpekde havlıo ben öle yaptıkça :) oda sevincime ortak oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok rahat bakıyorsunuz ilişkilere. Tamam aramıyabilir işi olabilir bir insanın ama ilişkisine ciddi bakıyorsa bu kişi bir mesaj atabilir benim şöyle bir işim var arıyamıycam falan filan diye sonuçta karşısındaki insan odun olmadığı sürece böyle olması lazım. Zaten bir sürü operatörün milyarlarca kampanyası var arıyamıyorsa bile mesaj ile haber verebilir sevgilisine. Tamam bir yerden sonra bu yoğun mesajlaşma ve konuşma trafiği belirli soğukluklara yol açabilir ancak bunun dozunu ayarlamak çok önemli. Bir kaç arkadaşımız burda 3 haftadan falan söz etmiş,sonra sen o insanı aradığında o sana cevap veriyorsa bunda da bir sorun vardır. İkinizde birbirinizi önemsemiyorsunuz herhalde yada vakit geçiriyosunuz arada çok ilginç.

Burda herkes birbirinin fikirlerini öğrenebilir ama insanların karakterlerine bağlıdır ilişkiler o yüzden ne kadar konuşursak konuşalım herkes kendisine uyan şekilde ilişkilerine yön vericektir.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında baştan beri anlatmak istediğim buydu khalad.hergün aynı saatte konusuyoruz,birbirimize saygımız var,aslında o kadarda sıkmıyoruz,günde 1 kere aramak aranmak sıkmak sayılmaz bence.ama ben ondan telefon beklediğim halde onun aramaması abes gelmişti,sen nede aramadın diyenler için o gün 2 saatlik uykuyla duruyodum ve uyumustum,neyse ne kadar takılırsam kafayı yiyorum koyverdim gitti
Sosyal ağlarda paylaş

3 senelik bir ilişkide nasıl olur hiçbir fikrim yok ancak en uzun ilişkim 1 senelik oldu. Arasıra ikimizde de bu tür problem baş gösterdi,arada unutuyorduk ancak bu asla 1 günlük bir sürece ulaşmadı. Hatta 5-6 ay amerika ile türkiye arasında olmasına rağmen ya bir mesaj yada bir e-mail yolu ile birbirimize bilgi vermiştik. Belki her insana uygun bir bakış açım yok bu konuda ancak benim ilişkilere bakışım bu. Hatta ajikal sen nişanlıyız diyorsun bence bu daha büyük sorumluluk getiren bir durum. Ama bu döneme kadar ki arama alışkanlığının bir anda yok olması tuaf.Yanlış anlayıp bunlara göre kendi kafanda kurma çünkü ister istemez kurmaya başlıyacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

3 hafta sonra ben aramazsam karşı taraf öldü mü acaba diye arıyor. Bir sorun olmadığını görünce de telefonda deliriyor. Böylece 1 ay daha aramamalık his uyandırıyor.

Karşı apartmanda sevgiliniz oturursa 3 hafta aramayabilirsiniz yani. Harcadığım kontur paraları ile bu mantıkla bile 5 yılda 2000$ zarar etmişimdir.

O yüzden yok aramadı kesin aldatıyor falan hikaye. Ben arama-kurtarmacı + dağcıyım, kızmak için aradığında bir keresinde İtfaiye ile ev yangınına gidiyordum, diğerinde red bull air race'de çalışıyordum. 2sinde de kızmıştı bana ve telefonu kapatmayı reddetmişti. 5 yıldır onu redbull, itfaiye, arama-kurtarma kulübü, dağlar, bilgisayar ile aldattım özetle. Gene olsun aynen yaparım.

İnsan dağa gitmek için ailesi izin verdikten sonra kız arkadaşı izin vermiyor diye nasıl deliriyor bir tahmin edin. Acı acı da gittim 2 defa. Yazdıkça sinir tutuyor. Aramıyorsam bir sebebi var arkadaşım bu ne ya?

Son 3 senedir erkek arkadaşlarımla aynı evde daha fazla zaman geçirmişimdir. Eğer ben bu kadar umursamıyorsam o da yapacağını yapıyor tabi ama gene ben birşey demeyince deliriyor.

20 kere ayrılmışızdır 40 kere başkaları ile çıkmıştır arada ama sonunda gene ben gene ben. Acil durumlarda arkasını da kolluyorum çünkü. Hatta son 3 senedir sevgiliden çok dost oldum ona ama halen aynı gaz kızabiliyor bana işin komik kısmı bu.

Buna karşılık bir tek başka kızla çıkmadım bu süreçte ve bunu karşı taraf gene anlamadı. Bir tek bu olay sayesinde gıcık gıcık gülüyorum ona, çünkü ona başka biri olduğu için değil, benim bambaşka bir hayat tarzım olduğu için ilgi göstermiyordum. Bir ara gösteremiyordum sonra göstermemeye karar verdim daha rahat oldu kafam.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bir önceki topicte öyle bir demişsin ki ister istemez oradan böyle bir sonuca çıkarak insanlar yorum yapmışlar. Ancak öyle bir kıza bence çok bile yapmışsın.Açıkçası benim karşı apartmanımda otursa kız arkadaşım benzer şekilde davranırdım herhalde sonuçta camdan baksan ne yaptığını görüyorsun. kısacası ne yapıyorsun sorusunu baştan eliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna dalıp seni unutması normal değil, tamam da senin bunu kuruntu yapıp önce arkadaşlarına danışman, sonra da gelip buraya yazman abes bence. git kendisiyle konuş anlaş, büyütecek bişi yok. ilişki zaten karşılıklı yürüyen bişi, böle ufak şeyleri sorun haline getirirseniz ohooo...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...