Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 oha konuyu zaten sen acmadınmı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben açtım.1 gün konusmadık ve ben tribe girdim die işitmediğim laf kalmadı be :) baharda 4 gün konuşmamıstık aklıma geldi.Neler çektim pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 wowa başla sen en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 4 gün mü. O.o şu an hala hayattasın yani. sddsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 oper said: 4 gün mü. O.o şu an hala hayattasın yani. sddsfs asdasgadsafsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ingilizcem kıt benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ingilizceyle alakası yok ingilizceyle alakası yok! seviyosan başlıcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 aji beraber başlayalım ne dersin? işleri bırakır bütün gün oynarız beraber;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bendende tam destek kızlar size .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 abi derslere kim çalışacak,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 wowda ingilizce kasarsın işte okul icinde yararlı bi hal alabilir kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ajikal said: ben 4 gün konuşmadığımı biliyorum,sizce yeterince onu sıkmayıp rahat bırakmışmıyım :S eö... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 oper said: 4 gün mü. O.o şu an hala hayattasın yani. sddsfs euzuauahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oper said: 4 gün mü. O.o şu an hala hayattasın yani. sddsfs puhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tüm sayfaları okudum ve sonunda güldüm :D niye nişanlandın diye sorabilir miyim? farklı bir boyuta çekmicem cevaba göre cümlemi sölicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 garip değil bence. sıkmamak lazım insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 waaauw 13 sayfa olmuş konu 1 gün aramadı die cıkh cıkh cıkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sevgiliyi aramayı görev haline getiren zihniyeti kınıyorum. Şahsen ben zaten bu olaydan tiksindiğim için 3 hafta aramadığım oluyor kafam rahat ediyor sonra sıkılıp arıyorum falan. 5 sene böyle geçti eheuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 3 hafta da sevgilini aramıosan o ilişki yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mathias said: sevgiliyi aramayı görev haline getiren zihniyeti kınıyorum. Şahsen ben zaten bu olaydan tiksindiğim için 3 hafta aramadığım oluyor kafam rahat ediyor sonra sıkılıp arıyorum falan. 5 sene böyle geçti eheuhe. sevgiliyi aramayı görev haline getirmeyi ben de kınıyorum. 3 hafta aramamayı da kınıyorum. sonuç : +1-1=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hic biseyi okumadan yazıyorum..Eger konusmak istiyorsan ve seni aramadıysa sen ara bu kadar basit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ağzına vur iki tane bak nasıl arıyo bi daha 15 dk da bir her yaptığını haber verir.(sakın yapma gaza gelip) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 off tmm aji ver bana numaranı hergün arıcam seni bi sabah bi akşam hiç yalnız bırakmıcam nişanlın gibi aramamazlık yapmıcam :) hem ben daha sevimliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 beni kınayanları bende kınıyorum :) 3 hafta aramayan adam bi daha zaten beni arayamaz o ayrı meselede,artık sayenizde daha geniş bakıyorum,üstüme bi rahatlama geldi,aramazsa aramaz işi vardır demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar