GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Merhaba arkadaşlar bademcikleri şişen birisinin dondurma yemesi iyi gelir deniyo bu doğrumudur yoksa hurafelerden mi ? bana saçma geldi ama :S ? birde bademciğin şişmesi iltahaplanması ile aynı şey deil mi ? iltahaplanınca şişer zaten ve soğuk ürünter tükettiği için bademciği şişer bide dondurma ye denmesi saçma :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ama bakteri sicak ortamda uremeye ba$lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 dondurma bakteri yayılmasının önüne geçip, vücudun hazırlanması için süre veriyor gibi bişey. tedavi amaçlı değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Belirli bi sıcaklık bakterileri öldürür ve belirli bi soğukluk da bakterileri öldürür.Olay şu ki ikisinede siz dayanamazsınız.Dondurma soğukluğu ile sizin savaşan hücrelerinizi yavaşlatır.İçindeki zengin üreme ortamıyla bakterilere cennet sağlarsınz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hurafe gibi ben soğuk veya asitli bişi içeyim sabahına bademciklerim şişer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 doktorlar da sen öl geber diye dondurma veriyolar bogazi $i$en bebeye di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 valla senede bir çok kez büyüklü küçüklü şişer iltahap kapar norvalginle anca rahatlarım daha bana öle söyleyen bi doktora rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Esh said: doktorlar da sen öl geber diye dondurma veriyolar bogazi $i$en bebeye di mi. Ben doktorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 doktor varmış, biz susalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bogazi sisene degil de, bagdemcigi alinanlara dondurma yemelerini soyluyolar diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 dondurma sütten yapılır (!), süt ve süt ürünleri boğazda mikropların üremesi için en uygun ortamı sağlar.nasılki sıcak çay vs. içmekle sıcaktan bakterileri öldüremezseniz dondurmanın soğuğuyla da öldüremezsiniz.boğazında iltihap olan kişilere bir çok doktor süt ve süt ürünlerinden bir süre uzak durmasını, ağız hijyenine ekstradan önem vermesini tavsiye eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Theghosthand said: Ben doktorum. boğulan olmadi henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Hata olduğunu deiştirmez ki sadece ölümcül hata deil.Hastalık süresini uzatırsın.sonuçta iyileşir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben bademcik ameliyatı olduğumda kiloyla dondurma tıkıyorlardı boğazıma enfeksiyon kapmasın diye... ama şiştiğinde dondurma yemek??? olmaz öyle şey ya. daha beter olur. zaten soğuk yüzünden şişer bademcikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar