BassGuitar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Dentarg PVP serverdaki 3 adet Horde karakterim satılıktır 2 gün önce illidanı kestiğimden artık Game Over Deme vakti Geldi... 1 - lvl70 Bloodelf Paladin (Dentarg Server Name: Duygu) 2350 healing %35holyCrit 310ManaRegen 2 x T6 1 hata içinde 3 parçaya çıkabilir.... Full epic retri gear BT MH Dropları %280 Epic Kuş Amani WarBear Mount !!!!! 375alchemy / 375 herbalism 2 - lvl70 Bloodelf Mage (Dentarg Server Name : Sensiva) 1200 FrostSplDmg imba DPS %280 Epic Kuş 375JewelCarft / 375 Tailoring Arcane Epicleri 3 - lvl70 Orc warrior (Dentarg Server Name:Volkaan) %280 Epic Kuş 3x Vengefull 2x Merciless 1300ap %32Crit Full Epic Tank Gear SSC TK maintanklık yapabilir... 500def 19karmor 17khp 375 Mining / 375 Blacksmith Kısaca Bu accountta Tank Heal Dps ve CC olarak aradığınız herşeyi bulabilirsiniz... BS , mining , Tailor , Herbal , Alhmey , Jewelcraft meslekleri Fulldür. 3 karakterdede %280 Kuş bulunmaktadır... Accountun ilk sahibiyim Email Gizli Soru Nüfus Cüzdanı Fotokopisi herşeyi tamdır. Ankarada Oturuyorum bu nedenle Ankaradan Elden Teslimat yapılır... Diğer İllerlede konusulur. iletişim [email protected] Fiyat : 3 x 200 liradan 600 YTL dir(pazarlık payı vardır). Ciddi alıcılarla PM atarsanız cep telefonuylada iletişime geçilip ingame gösterimde yapılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassGuitar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 armory linkleri alabilirmiyim bide tek char olarak alabilmek mümkünmü char transferi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassGuitar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dentarg&n=Duygu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dentarg&n=Sensiva http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dentarg&n=Volkaan tek tek charları vermiyorum tamamen bırakıcagım için. fiyatta anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tek tek satarsan ben magee talibim:P yukardaki arkadasta baska bir karakter alsa oh mis gibi iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassGuitar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 arkadaşlar herkes tek tek istiyo kabulum ama bunu yapmanız için yeni acc alıp benim soyadımla açmanız gerekiyor isterseniz düşünün yane bu olayı bana verdiginiz parayla yetinmeyeceksiniz sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tamam hallederiz onu ;) ekliyorum msn'i. edit: msn yazıyormus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassGuitar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 görmedim seni bu arada 3ünü ankaradan elden teslim almak isteyene güzel fiyat indirimi yapıcam bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassGuitar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bu arada arkadaşlar anlamadıgım bişey var. Paticik den beni ekleyen pazarlık yapmak isteyen bir arkadas "msn:[email protected]" adının semih olduğunu söyledi. Konuşmamızda çok olumlu yaklaştı.Yarın size haber veririm dedi. 2 gündür onu bekliyorum. Onu beklerken daha önce konuştugumuz için semih için diğer alıcılara bekletme verdim. Şimdi etik olarak haber vermeyen ve beni bekleten semihe ben bu iyiliği yapıyosam benim suçum ne?.Lütfen ciddi alıcılarla konuşmak istiyorum. Dalga geçecek ve zamanımı yiyecek olanlarla deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 lex in msnde sorun var giremiyo bi kaç gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassGuitar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 0-312-3890322 ankara ev telefon numaram isteyen arayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassGuitar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Fiyat 500 ytl oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassGuitar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mage e +hit stacklememişsin hiç, endgame çok zor olur +hitsiz. Yine de güzel karakterler. Umarım satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassGuitar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Arkadaşlar Acc satılmıştır. İlgilenenlere tsk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar