Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Evet bu konuda da başlık vardı hatta bende "umarım bana olmaz" yazmıştım. Ama arama kısmında bulamadım :( Kredi kartı cvc kodumu kabul etmemekte? (garanti sanal kart oldugu için kartın bilgilerini değiştirdim yine kabul etmemekte) Nasıl çözülür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Hmm, bununla ilgili bir olay vardı. Benim de başıma gelmişti sanırım. Sanal Kart kullanmak zorunda değilsin bu arada, sıkıntı olacağını sanmam. Bulunca vericem çözümü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Şu kadar saat yeni bilgi giremezsiniz demiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 4440334 Ara hallederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 gangren: 4440333 garanti center da aradım 3. kez yeni kart ürettim ve fakaaat şimdi haklı müşteri hattını arıorum kızgınım :D ayrıca evet. 3. kez yanlış girince "hop noluo sen bi 24 saat girme bişi" dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bu sorun kesin çok cici blizzden kaynaklı öldüresim var şu an kendilerini :D prepaid alim dicem ama prepaid ler çok pahalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yok ya ne pahalısı. 2 aylık 55 YTL işte. Baya küçük bir fark bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 http://www.oyunmarketim.net/index.php?act=viewProd&productId=1 Hatta 50 YTL imiş. 13 euro x 2 ay x 1.8 = 47 Ytl yapıyor zaten. Sadece 3 YTL fark ödeyeceksin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yav orda sorun olurmu die düşünüorm yok kart noyu vermezler yok yanlış çıkar bi de ödeme içn havale değil de paypalla fln olması lasım ödicem kodu görücem. yok ödicem de adam kodu vericek de :( hani dnr dan fln 50 ye alsam ok de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paranoyaklığa lüzüm yok. bu siteler gayet ciddi çalışan müşteri memnuniyetine önem veren siteler. Oyunmarketim, gamermarket, gittigidiyor, ebay gibi sitelere sorunsuz güvenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 peki ben havaleyi yapıyorum. işyerindeyim msn yok. nasıl alıcam prepaid kart şifremi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 prepaid d&r ve megavizonda 70ti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Dworgian said: peki ben havaleyi yapıyorum. işyerindeyim msn yok. nasıl alıcam prepaid kart şifremi? Önce siteye kayıt ol. Sonra satın al, zaten msn'den gelmeyecek şifren mail atacaklar. msn'den destek veriyorlar sadece yoksa msn'den hiçbir şekilde şifre vermezler direk maile atarlar. Birde havele yapmam ben diyorsan söyle elemanlara gittigidiyoır üstündende satarlar , ordan kredi kartı ile alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Anladım. Şu k kartı sorunu çözülmezse öyle yapayım bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 VE BÜYÜK AYI GERİ DÖNDÜ :D stupid blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar