Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account frozen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bu konuda da başlık vardı hatta bende "umarım bana olmaz" yazmıştım. Ama arama kısmında bulamadım :(

Kredi kartı cvc kodumu kabul etmemekte? (garanti sanal kart oldugu için kartın bilgilerini değiştirdim yine kabul etmemekte)

Nasıl çözülür?
Mesaj tarihi:
Hmm, bununla ilgili bir olay vardı. Benim de başıma gelmişti sanırım.

Sanal Kart kullanmak zorunda değilsin bu arada, sıkıntı olacağını sanmam.

Bulunca vericem çözümü :p
Mesaj tarihi:
gangren: 4440333 garanti center da aradım 3. kez yeni kart ürettim ve fakaaat şimdi haklı müşteri hattını arıorum kızgınım :D

ayrıca evet. 3. kez yanlış girince "hop noluo sen bi 24 saat girme bişi" dedi :)
Mesaj tarihi:
yav orda sorun olurmu die düşünüorm yok kart noyu vermezler yok yanlış çıkar

bi de ödeme içn havale değil de paypalla fln olması lasım ödicem kodu görücem. yok ödicem de adam kodu vericek de :(

hani dnr dan fln 50 ye alsam ok de
Mesaj tarihi:
Paranoyaklığa lüzüm yok. bu siteler gayet ciddi çalışan müşteri memnuniyetine önem veren siteler.

Oyunmarketim, gamermarket, gittigidiyor, ebay gibi sitelere sorunsuz güvenebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
peki ben havaleyi yapıyorum. işyerindeyim msn yok. nasıl alıcam prepaid kart şifremi?

Önce siteye kayıt ol. Sonra satın al, zaten msn'den gelmeyecek şifren mail atacaklar. msn'den destek veriyorlar sadece yoksa msn'den hiçbir şekilde şifre vermezler direk maile atarlar.
Birde havele yapmam ben diyorsan söyle elemanlara gittigidiyoır üstündende satarlar , ordan kredi kartı ile alabilirsin.
  • Yeni Oluştur...