nameless Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben lock kasıyorum şu an yavaş yavaş. tüm classların en ezik zamanlarında oynadım, bu sefer op bişiy oynayacam ama ben kasana kadar lock da ezik kalacak gibi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ya ben AQ'deyım. Güzel bi guild bulabilsem, o serverda 0 dan bi karaktere başlayabilirim. AQ'de o güzel guildi bulsam Druidle devam edicem gibi. Guildsiz 80 olmak çok anlamsız olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 druid hunter mage rogue warrior shaman var 70 heralde acc ı acarsam sadece dk icin biseyler farmlarım inscription ne kadar malzeme istiyosa bide bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkalovic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 holy pala 54 şuanda çok oynadıımda yok ama zevki oluyo ne biliyim farklı işte yada ben psikolojik manyağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 acaip warrior da kasmak istiyorum ama ikinci defa warrior 70lemek herhalde 20yaş daha yaşlandırır beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 aslında warrior fury kasarsan rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ben warrior kastım, gayet de rahat kastım, ha druid kasması çok daha kolay oldu ama warrior'un da kasarken farklı bir tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fury kasmıştım zaten daha öncekini ama çok yoruyor adamı son levela gelene kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bende warrior kasmak icin cok kastım ama olmadı lvl 17 de baydım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Rogue yoksa ve daha önce oynamadıysan rogue aç, bence herkeste 1 tane bulunması gereken yegane class, sıkıldın mı gir birilerini gankle, bence süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Dworgian said: matları nie attın ki? matların çöp olucak 80 geldiginde :D Biraz açıklık getirirmisin.Ben bunu bilmiordum..Teşekkürşer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 FesTivaL said: Dworgian said: matları nie attın ki? matların çöp olucak 80 geldiginde :D Biraz açıklık getirirmisin.Ben bunu bilmiordum..Teşekkürşer.. Şöyle düşün. sen lvl 60 daki ench matlarını herbleri vs o zaman kaça alıyordun, tbc gelince kaça almaya başladın. İlk günlerde sıfırdan meslek kasanlar olacağı için belki lpshard void vs bunlar para eder, ama sonrasında şu anda sattıgının altına düşücek çünkü daha yüksek skiller isteyen matlar pazara hakim olucaklar arz talep meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sage said: gruba diğer hybridler gibi pek fazla buff katkısı yok, DPSi de az olursa sanmıyorum raidlerde yer bulacağını :/. enh shaman diye birsey duydun mu daha once :P melee bir class sahibi olsam raid de ilk isteyecegim sey enh shaman olur :P ha dps dersende kesinlikle en altta olmaz ust-orta sıralarda... dps+buff daha ne istiyorsun sen onu soyle asıl :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 sonuçta hunter mı rogue mu mage mi shaman mı hangisi daha "eülenceli" kasarken? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 valla ben warrior diyorum.oynaması en eğlenceli class.kasarken sadece ufak sorunlar olabiliyor oda whirlwind gelene kadar.wotlk talentları ne kadar değişir bilmem ama ability bazında pek değişiceğini düşünmüyorum.bence değişirse dmg ı ve süresi falan değişir abilitynin varsa. bladestorm ve leap gibi talentlardan sonra ben warriordan başka kasmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sleeper said: Sage said: gruba diğer hybridler gibi pek fazla buff katkısı yok, DPSi de az olursa sanmıyorum raidlerde yer bulacağını :/. enh shaman diye birsey duydun mu daha once :P sage orda DK'nın cok katkısı yok demeye çalışmış sanırım. gerçi bakmadım henüz dknın grup bufflayan nesi var diye. heralde kimse çıkıpta shamanın katkısı yok demez ehhe o kadar da değil. @dworgian druid lvl 30dan itibaren büyük keyif, healini atıyorsun, kedi olup kaçıyorsun, outlandde questleri uçarak yapıyorsun, stealth'in var, hop hop istediğin noktaya konuyorsun sonuçta flight form sadece skill train parası beleş say direk. questleri, elite questleri bile sololamak mümkün olabiliyor, ayucuk olup her türlü dungeona yer bulursun vs. onun dışında da rog keyifli, çakal çakal stealthtir, stun manyaklığıdır, pure dps yapmaktır, seveni çok. hunter kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 priest kas :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bir arkadaşım yeni başlıycak. Orc warrior Blademaster diye duymuş bir yerden concept artlarını görmüş.Galiba warcraft3 böyle bişey vardı diye hatırlıyorum.elinde kılıç sırtında eski samurailer gibi flama. Ben bunu oynamak istiyorum diyor. Ama ben bakındım öyle bir class göremedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 warrior ne kasıcam zaten "hadi tnak ol" denen bi char var priest de "hadi heal et sen" denicek bi class iyisimi ben rogue kasim hem belki twinklerim /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Dworgian said: warrior ne kasıcam zaten "hadi tnak ol" denen bi char var priest de "hadi heal et sen" denicek bi class iyisimi ben rogue kasim hem belki twinklerim /lol adam gibi kasarsan kimse tank ol demez.şuan 2k ap yapmış imba dps warriorlaraa çıkıp bi adam tank ol demiyo.wotlk gelince dk kasmayla uğraşma direk 80 ol,o levelların en iyi gearını yakala dps olarak kimse sana tank ol demez.yeni hedefi büyük bi guilde de girer geçinip gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 malesef hardcore raid yapacak vaktim olmadıgı için hedefi büyük bir guildde durmam imkansız. ama tamam bi warrior açarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sleeper said: Sage said: gruba diğer hybridler gibi pek fazla buff katkısı yok, DPSi de az olursa sanmıyorum raidlerde yer bulacağını :/. enh shaman diye birsey duydun mu daha once :P melee bir class sahibi olsam raid de ilk isteyecegim sey enh shaman olur :P ha dps dersende kesinlikle en altta olmaz ust-orta sıralarda... dps+buff daha ne istiyorsun sen onu soyle asıl :)) Yanlış yazmışım ya eahe. Diğer hybridlerin aksine dicektim de işte arada saçma saçma şeyler yazabiliyorum :).Dermiyim enh shaman sux feral druid sux hele hele rogueum varken şuan :). Zaten DK'ya beklediğim grp-raidwide bufflar geldi mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar