Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kazada ehliyetimi kaybetmiştim, tekrar nasıl çıkartıyoruz bu mereti? Bi para falan ödemem gerekiyor mu tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ehliyetin yeni tip miydi? Yıl sonuna kadar zaten 50 YTL + muayene ödeyip yeni ehliyet almamız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 2006 da aldım sanırım. Yeni mi eski mi bilmiyorum. Muayene ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 polikliniklerden felan alabildiğin şu sağlık raporu var ya. göz refleks felan olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Üstünde TC kimlik numarası yazan yeni ehliyetlere geçecektik. Her halikarda 50 YTL ve fazlasını bayılacaksın kısacası. Detayları bir emniyete gidip sormak lazım sanırım. Öğrenirsen buraya da yaz, yıl sonu gelip millet yığılmadan ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kaybolduysa trafik tescile polis tutanağı ve bir resim + 35 ytl yle gidersen çıkarılıyor.. ama 35 artmış olabilir onu bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yok artmadı, 35 verdim geçen hafta, gerçi benimkisi kayıp olayı değil, çevirme idi ama, herhalukarda 35 soruyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Benimki yeniydi ozmn TC Kimlik Numaram vardı üstünde. obsesifik said: kaybolduysa trafik tescile polis tutanağı yine kaybettim sizi.. =) bu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kırıldıysa sadece resim yetio da onu belirtmek baabında şeettiydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bir adet dilekçe Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet) 2 adet vesikalık fotoğraf Kan grubu Belgesi ( (Kan grubunu bilenler için gerek yoktur) G.B.T. (Örnek 5 Formu) doldurulacak 35 YTL Kayıp ehliyet örnek dilekçe TRAFİK TESCİL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE ............. Şube Müdürlüğünüzden almış olduğum ..../....../.......... tarih ve .................... sicil sayılı ............ sınıfı sürücü belgemi zayi/ yıpranma nedeniyle yeniden çıkarmak istiyorum. Gereğini arz ederim. .../.../.2007 A D R E S : Adı soyadı (İmza) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 eyw dogancım da kayıp ettigim ehliyetin tarihini sicil no sunu nerden biliyim arkadasım ben ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 E hiç saklamıyor musun evde fotokopilerini? Bende ruhsat, ehliyet, nüfus cüzdanı, diploma, vs bilimum belgenin fotokopisi ayrı bir klasörde durur. Böyle zamanlarda lazım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ehem.. şey hayır =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bundan sonra ne yapacağını öğrendin o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yahu aralarını boşluk bırak emliyette doldurursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 su yenı tc kımlık nosu yazan ehlıyet meselesınde emnıyetden yalanlama gelmıstı dıe duymustum . Zorunlu degıl ama her yenı cıkana yazılıyor ıste su tarıhe kadar degıstırın zorunlulugu dıe bısı yok demıslerdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar