Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun e$$ek salgını ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gecen gun okulda arkada$larla otururkene aklımıza uzun e$$ek oynamak geldi ve oynadık .. Ustune orendim ki bir cok arkada$ım ( ba$ka okullardan ) uzun e$$ek oynamaya ba$lamı$ ama o kadar cok ki sanki herkes bir birini arada "hadi uzun e$$ek oynayın" dedi gibi .. Ba$ka kimler okulda uzun e$$ek oynuyo merak ettim ?[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
Mesaj tarihi:
biz uzunuz ve eşeğiz ama bişiy yapmıyoruz yani.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says:
sevgin bana bir tuzakmış be yar,
Günden güne yağar yüreğime kar,
Bu dünya sensiz gayri bana dar,
Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Mesaj tarihi:
biz sınıfta oynardık okullar acıldıgı zaman nede olsa dersler boştu ohhh bi kere pantolonum yırtıldıydı hueuheuh komediydi Sonra 2 kişinin daha yırtıldı gülmekten yarıldık hep eşek çöktürüoduk[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
lol en son bunun salgını ben çocukken vardı 15-20 sene evvel o zaman baya bi şehit, gazi vermiştik bel fıtıına

Dua edin televizyonda amerikan güreşi denen menem şey yok artık o zaman sınıfta birbirimizi sıraların üzerinden atıyorduk havada uçan öğrenciler pek güzel oluordu.
[Bu mesaj SadButcher tarafından 30 Mart 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SadButcher tarafından 30 Mart 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla ben çok nadiren oynarım =). ama izlemesi gerçekten zevkli. bi kere bi arkadaşın arka arkaya 6 gün pantolonu yırtılmıştı bu salgın yüzünden =)).[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
valla uzun eşek klasikleşmiş.. değişik şeyler bulmak gerek.
mesela bugün deve güreşi yaptık, az kalsın bir yerlerimizi kırıyorduk ama eğlenceliydi. :)

(bkz: öss sendromu)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Mesaj tarihi:
okulda çok oynardım bir yine oynuyoruz ben ilk atlardım hep iyi uçuyporum diye bir gün bir uçtum yastıgın burnunu kırdım o gun bugundur bıraktım oynamayı :([signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
bizde oynuyoruz eee şimdi sen hava mı atıyorsun :-P?[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi?
Mesaj tarihi:
okula oynanacak en güzel oyun evcilik:)

şaka bi yana bu ortaya birisi geçiyo vuruyosun felan ortada kalana yazık oluyo :) o oyun çok heyecanlı oluyo böyle :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 30 Mart 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 30 Mart 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bir gün bir uçtum yastıgın burnunu kırdım o gun bugundur bıraktım oynamayı :(

HIAHAHAHA adam burnunu kırmış abi burnunu kırmış adamın HAHAHIHAHA

ben de özledim oynamayı şimdiki sınıfımla bi 8lik kadro kuramıoruz uzun eşşek için. bi gün paticik uzun eşşek zirvesi yapalım hoş olmaz mı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 30 Mart 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hadi buluşalım uzun eşşek oynıyalım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Ohaa hangi okuz kırdı ki acaba ? Walla ben 60 kilo , 1.80 boy var yatıyorum tepeme de 90 kiloluk ayılar atlıyo inadına g.t le inmek tabiriyle ve Coku$ !![signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
Mesaj tarihi:
said:
-MrBomb-, 30 Mart 2004 22:40 tarihinde demiş ki:
said:
Llama, 30 Mart 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bir gün bir uçtum yastıgın burnunu kırdım o gun bugundur bıraktım oynamayı :(

HIAHAHAHA adam burnunu kırmış abi burnunu kırmış adamın HAHAHIHAHA

çocugun üzerine gitmebu akdar olmaz :)

şaka maka hll olsun ama llama sahiden nası atlıosun ya senin bi yerin kırılmadı mı

ayrıca tüm patilere taksim meydanında anıtın orda bir zirveyi öneriorum baya uzun eşekler yaparız.[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Mesaj tarihi:
6 kişilik eşşeğin üstüden atlayıp yastığı ıskalayan ve bunlar da yetmezmiş gibi duvara kafa atan mı istersin

105 kilo ağırlığı ile tek atlayışta iki kişiyi sakatlayan mı istersin

bir kişi atlarken tesadüfen "niye atlamıyonuz ya?" diye dağılan eşşek mi istersin? (atlayan kafa üstü yerde tabi)

kızlı erkekli uzun eşek mi istersin? (nedense çok kısa sürdü)

65 kilo olmasına rağmen 5 kişiyi taşıyan psikopat adam mı istersin. (yaklaşık 300 kilo toplam)

karşı tarafa tiyo verdiği için dövülen seyirci mi istersin..

hepsinden var azar azar
hey gidi günler heyy[signature][hline]its supersonic
  • Admin
Mesaj tarihi:
hiç oynamadım da çok zevkli oluyo izlemesi
hele hele bir arkadaş eşegin basından zıpladı ve havada eşegi ıskaladı soldan yere çakılmıştı kafa üstü
herif fenalık geçirdi suratı mosmor oldu falan
onu görünce 30 dk aralıksız güldük

bier bi arkadas ta fazla gaz esegin basına koydu eli zıpladı hooop kafayı yastıgıda aşıp duvara gümletti
çıkan ses içler acısıydı ama odun kafalıymış bişi olmadı :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Mesaj tarihi:
hehe benden 1 kere oynayıp yere yapıştıktan sonra küçüklüğümde,bir daha oynamadım :)
En güzeli oturup izlemek :p 75 Derece diklikte bir yerden inmek daha az tehlikeli benim için uzun eşşek oynamaktan...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Mesaj tarihi:
said:
MumChamber, 30 Mart 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
kızlı erkekli uzun eşek mi istersin? (nedense çok kısa sürdü)

brz daha açıklar mısın???[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
  • Yeni Oluştur...