Locklear Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Gecen gun okulda arkada$larla otururkene aklımıza uzun e$$ek oynamak geldi ve oynadık .. Ustune orendim ki bir cok arkada$ım ( ba$ka okullardan ) uzun e$$ek oynamaya ba$lamı$ ama o kadar cok ki sanki herkes bir birini arada "hadi uzun e$$ek oynayın" dedi gibi .. Ba$ka kimler okulda uzun e$$ek oynuyo merak ettim ?[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
-Legendary- Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 okulda oynanabilecek en süper oyun kanımca, hele liselerde kazık kadar cüsselerle, of of tam bir hayvanlık işdir ama 4er 5er oynamak o kadar zevklidir ki beliniz kırılsa aldırmazsınız[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 biz uzunuz ve eşeğiz ama bişiy yapmıyoruz yani.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
-Legendary- Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ne atlaması be ucmussun, duvar behll hmm bu oyunda daha da tehlikelisi, pantolon yırtılması, hele okul pantolonuysa :)[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sorj Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 biz sınıfta oynardık okullar acıldıgı zaman nede olsa dersler boştu ohhh bi kere pantolonum yırtıldıydı hueuheuh komediydi Sonra 2 kişinin daha yırtıldı gülmekten yarıldık hep eşek çöktürüoduk[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
narin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Bizde dün saklanbaç die bi oyun bulduk oyanayan varmı ? :P[signature][hline]Fornication Under Control of the King
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 lol en son bunun salgını ben çocukken vardı 15-20 sene evvel o zaman baya bi şehit, gazi vermiştik bel fıtıına Dua edin televizyonda amerikan güreşi denen menem şey yok artık o zaman sınıfta birbirimizi sıraların üzerinden atıyorduk havada uçan öğrenciler pek güzel oluordu. [Bu mesaj SadButcher tarafından 30 Mart 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SadButcher tarafından 30 Mart 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
dieddragon Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 valla ben çok nadiren oynarım =). ama izlemesi gerçekten zevkli. bi kere bi arkadaşın arka arkaya 6 gün pantolonu yırtılmıştı bu salgın yüzünden =)).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mart ayı geldi ya! Haliyle eşşekler de azdı :)
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 valla uzun eşek klasikleşmiş.. değişik şeyler bulmak gerek. mesela bugün deve güreşi yaptık, az kalsın bir yerlerimizi kırıyorduk ama eğlenceliydi. :) (bkz: öss sendromu)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 okulda çok oynardım bir yine oynuyoruz ben ilk atlardım hep iyi uçuyporum diye bir gün bir uçtum yastıgın burnunu kırdım o gun bugundur bıraktım oynamayı :([signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
SiSL Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bizde oynuyoruz eee şimdi sen hava mı atıyorsun :-P?[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi?
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 okula oynanacak en güzel oyun evcilik:) şaka bi yana bu ortaya birisi geçiyo vuruyosun felan ortada kalana yazık oluyo :) o oyun çok heyecanlı oluyo böyle :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 30 Mart 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Llama, 30 Mart 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bir gün bir uçtum yastıgın burnunu kırdım o gun bugundur bıraktım oynamayı :( HIAHAHAHA adam burnunu kırmış abi burnunu kırmış adamın HAHAHIHAHA ben de özledim oynamayı şimdiki sınıfımla bi 8lik kadro kuramıoruz uzun eşşek için. bi gün paticik uzun eşşek zirvesi yapalım hoş olmaz mı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 30 Mart 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hadi buluşalım uzun eşşek oynıyalım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Moralinizi bozmak istemem ama , bizim okulda uzun eşşek oynarlarken çocuklardan birtanesinin omurgası zarar gördü ve çocuk kısmi felç geçirdi , rahat yürüyemiyordu. Bunun gibi birçok vaka var, dikkat edin.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Locklear Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Ohaa hangi okuz kırdı ki acaba ? Walla ben 60 kilo , 1.80 boy var yatıyorum tepeme de 90 kiloluk ayılar atlıyo inadına g.t le inmek tabiriyle ve Coku$ !![signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
Daesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 eşek kadar adam oldunuz..[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
-Legendary- Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: -MrBomb-, 30 Mart 2004 22:40 tarihinde demiş ki: said: Llama, 30 Mart 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bir gün bir uçtum yastıgın burnunu kırdım o gun bugundur bıraktım oynamayı :( HIAHAHAHA adam burnunu kırmış abi burnunu kırmış adamın HAHAHIHAHA çocugun üzerine gitmebu akdar olmaz :) şaka maka hll olsun ama llama sahiden nası atlıosun ya senin bi yerin kırılmadı mı ayrıca tüm patilere taksim meydanında anıtın orda bir zirveyi öneriorum baya uzun eşekler yaparız.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
MumChamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 6 kişilik eşşeğin üstüden atlayıp yastığı ıskalayan ve bunlar da yetmezmiş gibi duvara kafa atan mı istersin 105 kilo ağırlığı ile tek atlayışta iki kişiyi sakatlayan mı istersin bir kişi atlarken tesadüfen "niye atlamıyonuz ya?" diye dağılan eşşek mi istersin? (atlayan kafa üstü yerde tabi) kızlı erkekli uzun eşek mi istersin? (nedense çok kısa sürdü) 65 kilo olmasına rağmen 5 kişiyi taşıyan psikopat adam mı istersin. (yaklaşık 300 kilo toplam) karşı tarafa tiyo verdiği için dövülen seyirci mi istersin.. hepsinden var azar azar hey gidi günler heyy[signature][hline]its supersonic
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hiç oynamadım da çok zevkli oluyo izlemesi hele hele bir arkadaş eşegin basından zıpladı ve havada eşegi ıskaladı soldan yere çakılmıştı kafa üstü herif fenalık geçirdi suratı mosmor oldu falan onu görünce 30 dk aralıksız güldük bier bi arkadas ta fazla gaz esegin basına koydu eli zıpladı hooop kafayı yastıgıda aşıp duvara gümletti çıkan ses içler acısıydı ama odun kafalıymış bişi olmadı :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hehe benden 1 kere oynayıp yere yapıştıktan sonra küçüklüğümde,bir daha oynamadım :) En güzeli oturup izlemek :p 75 Derece diklikte bir yerden inmek daha az tehlikeli benim için uzun eşşek oynamaktan...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: MumChamber, 30 Mart 2004 23:47 tarihinde demiş ki: kızlı erkekli uzun eşek mi istersin? (nedense çok kısa sürdü) brz daha açıklar mısın???[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Öne çıkan mesajlar