Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 biliyormusunuz?[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 kusura bakmayın.. championship manager[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 iyide o oyun zaten var 2003 ü olcaktı
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 yani..yenisi işte.. =) bu arada cm 4 diye çıkacak,yanlış biliyosam düzeltin..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 o çıkmadı galiba spor türü oyunları sevmem zaten ilgilenmem ama ark almıştı demo çıkmıştı oyun:) o aklımda kalmıştı
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 5 gün daha var. ! nası geçecek?!?! =)[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 5 gün daha var. ! nası geçecek?!?! =)[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 saol[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 olm cm 4 te türkiye ligini koymicaklarmışki ne heyecanlanıyon.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ya bi atlama fizbo beah ne güzel kekliyodum adamı.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: LevieMaxilack, 23 Mart 2003 21:54 tarihinde demiş ki: olm cm 4 te türkiye ligini koymicaklarmışki ne heyecanlanıyon.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? türkiye ligi olmayınca niye heycanlanmıcam ki?[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
karpuz Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 42 diil 41 adamı yaşlanma krizine sokmayın yazık... 41 diil hem eli kaymıştı onun 14 olcak o hehehe Blackeagle gidicem demişti bi aralar garip tabii
Granader Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 işallah beklediğimize değer[hline]KOC My Acc Plz Click...
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 umarım çıkmaz eheha[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 şu an itibari ile "2 days 13 hours" kaldı diyor sitesinde :)[hline]
TheCRaSH Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Oyun çıktı beyler... haberiniz olsun... cd de 280mb kaplıyo full yüklerseniz 400küsür mb... Ayrıca Metal Gear 2 de çıkmış. Oyun 5 cd. full install ı 18GB yer kaplıyor... Ewet yanlış duymadınız.. 18GB!!!!!
AcheroN Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 öyle demeyin.. bütün oyunlar "önce" Türkiye'de çıkar![hline].ã.¢.]-[.ë.®.ø.][. /// [L.u.¢.!.]
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: karpuz, 25 Mart 2003 08:28 tarihinde demiş ki: 42 diil 41 adamı yaşlanma krizine sokmayın yazık... 41 diil hem eli kaymıştı onun 14 olcak o hehehe Blackeagle gidicem demişti bi aralar garip tabii istersen daha fazla uzatıp acizliğini gözler önüne serme..neyin ne olduğu belli,ağzına sakız yapıp mahalle karıları gibi konuşmaya son verirsen iyi olacak... oyuna gelince ben menüsünü beğenmedim,karışık ama alışırız işallah..2d opsiyonu bence güzel...kadrolar araştırılmış baya,genel olarak başarılı gözüküyo..Beşiktaş'ta ara transferde gelen oyuncular bile vardı..heralde diğer takımlar da da vardır..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
karpuz Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Saçma sapan konuşuyosunuz dikkat çekmek için sonra söylediğinizi yapmıyosunuz... Gitcem dediysen kalıbının adamı ol git...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 obaa çıktı mı? bugün bakçaktım bakmadım kahretsin.. hadi sabah olsun sabaaahhh!!![hline]
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Bende sabahdan beri oynuyorum şimdide burdan çıkıp dewam edicem oynamaya Ama nasıl oluyorda dünyada oyunu belkide ilk biz oynuyoruz :=)
Öne çıkan mesajlar