Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cm çıktı mı_? ne zaaman çıkıyo=

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biliyormusunuz?[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Mesaj tarihi:
kusura bakmayın.. championship manager[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Mesaj tarihi:
yani..yenisi işte.. =) bu arada cm 4 diye çıkacak,yanlış biliyosam düzeltin..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Mesaj tarihi:
5 gün daha var. ! nası geçecek?!?! =)[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Mesaj tarihi:
5 gün daha var. ! nası geçecek?!?! =)[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Mesaj tarihi:
saol[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Mesaj tarihi:
olm cm 4 te türkiye ligini koymicaklarmışki ne heyecanlanıyon.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Olacağımız zaman senle birlikte
Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak?
Ulaşmak istesem sana
Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Mesaj tarihi:
ya bi atlama fizbo beah ne güzel kekliyodum adamı.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Ulaşmak istesem sana
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 23 Mart 2003 21:54 tarihinde demiş ki:
olm cm 4 te türkiye ligini koymicaklarmışki ne heyecanlanıyon.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Ulaşmak istesem sana
türkiye ligi olmayınca niye heycanlanmıcam ki?[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Mesaj tarihi:
umarım çıkmaz eheha[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Mesaj tarihi:
Oyun çıktı beyler... haberiniz olsun... cd de 280mb kaplıyo full yüklerseniz 400küsür mb...

Ayrıca Metal Gear 2 de çıkmış. Oyun 5 cd. full install ı 18GB yer kaplıyor... Ewet yanlış duymadınız.. 18GB!!!!!
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 25 Mart 2003 08:28 tarihinde demiş ki:
42 diil 41 adamı yaşlanma krizine sokmayın yazık...
41 diil hem eli kaymıştı onun 14 olcak o hehehe Blackeagle gidicem demişti bi aralar garip tabii
istersen daha fazla uzatıp acizliğini gözler önüne serme..neyin ne olduğu belli,ağzına sakız yapıp mahalle karıları gibi konuşmaya son verirsen iyi olacak...

oyuna gelince ben menüsünü beğenmedim,karışık ama alışırız işallah..2d opsiyonu bence güzel...kadrolar araştırılmış baya,genel olarak başarılı gözüküyo..Beşiktaş'ta ara transferde gelen oyuncular bile vardı..heralde diğer takımlar da da vardır..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Mesaj tarihi:
Saçma sapan konuşuyosunuz dikkat çekmek için sonra söylediğinizi yapmıyosunuz... Gitcem dediysen kalıbının adamı ol git...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...