nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ahaha fail olmuşum çok fena kusura bakmayın. E o zaman değiştirelim: Neden ehliyet almak için kan grubu kartı diye bişey çıkartmamız gerekiyor? Kan grubu hanesi varsa nüfus cüzdanında?
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yanlışın var nufüs cüzdanın arkasında zaten böyle bi hane var. Kan grubu diye. Nufüs cüzdanını yeni cıkartırken kan grubu kartınıda verirsen hemen arkasına yazıyolar
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nufus cuzdaninda ayzsa bile ehliye alirken istiyorlar o kangurubu kartini
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 o din hanesini hiç anlayamadım zaten.. ama şöyle bir düşünce de aklıma gelmedi değil ölünce fln hani hangi dine göre ve nereye gömülsün olayı olabilir belkim ama kan grubu hanesi de var nüfus cüzdanlarında
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ne buldum :P adsada http://img363.imageshack.us/img363/5294/kyk29491tv91fo3.png
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 obsesifik said: o din hanesini hiç anlayamadım zaten.. ama şöyle bir düşünce de aklıma gelmedi değil ölünce fln hani hangi dine göre ve nereye gömülsün olayı olabilir belkim ama kan grubu hanesi de var nüfus cüzdanlarında mantıken onun için. Yurtdışında sen ölüp gitsen seni nasıl defnediceklerini bilmeleri için.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Evet de işte nüfus cüzdanındaki kan grubu hanesine bakıp yazsınlar kan grubunu, ekstra kart almaya ne gerek var onu anlamadım ehliyet alırken.
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nileppezdel said: Ahaha fail olmuşum çok fena kusura bakmayın. E o zaman değiştirelim: Neden ehliyet almak için kan grubu kartı diye bişey çıkartmamız gerekiyor? Kan grubu hanesi varsa nüfus cüzdanında? cünkü nufüs cüzdanınada kan grubunu o kart sayesinde yazıyolar
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 belki kan grubun değişmiştir o sürede ohaohaohaoha
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Böjeek said: cünkü nufüs cüzdanınada kan grubunu o kart sayesinde yazıyolar harder better faster cevap
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hmm. O zaman şunu sorarım size bu devlet neden böyle? Doğduğun anda neden kan grubu işlenmiyo orada? Arada değişmediğine göre kan grubun? :d Gereksiz uğraştır halkını, oradan oraya koştur. Ne ala memleket..
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bak burda haklısın nufüs cüzdanı ilk cıkarken daha bebekken yazsalar hiç uğraşmıcaz. bende geçenlerde yaptım aynı işlemi hemşirenin ilk günüymüş galiba nerden aldıysa kanı artık aldığı yerden enfeksiyon kapmıştım 4 gün kolum balon gibi gezdim
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 İşte. Neyse çok fail bi topic oldu silinse güzel olur aslında :(
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nilep büyük bi hevesle askerlik işleriyle uğraşacağın günü bekliyorum. evet atıl pozisyonda bekliyorum kişisele o konuyu açıcan sen. büyük keyifle sadece arkadan sağ kolum, koltuğun arkası, senin bulunduğun ekran ve sağ kolumla okşadığım çirkin kedi görüntüsünde kahkahayı basıcam.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hahahah fonda da "Welcome to the Jungle" çalarız o topicde :D ne uyuşuk adamsın nilep :D edit: nilep ben askerlik yapmam ki diyecek şimdi :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kısmet bakalım. Kaçmayı düşünüyorum ne yapacam askerlik :D Of siz iyi tanımışsınız beni lol :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Böjeek said: ne buldum :P adsada http://img363.imageshack.us/img363/5294/kyk29491tv91fo3.png
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 herşeye de kittyler ile cevap mulgear. ruhun druid lan senin xD
Öne çıkan mesajlar