Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kan grubu hanesi a.k.a my EPIC FAIL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlışın var
nufüs cüzdanın arkasında zaten böyle bi hane var.
Kan grubu diye.
Nufüs cüzdanını yeni cıkartırken kan grubu kartınıda verirsen hemen arkasına yazıyolar
Mesaj tarihi:
o din hanesini hiç anlayamadım zaten.. ama şöyle bir düşünce de aklıma gelmedi değil ölünce fln hani hangi dine göre ve nereye gömülsün olayı olabilir belkim
ama kan grubu hanesi de var nüfus cüzdanlarında
Mesaj tarihi:
obsesifik said:
o din hanesini hiç anlayamadım zaten.. ama şöyle bir düşünce de aklıma gelmedi değil ölünce fln hani hangi dine göre ve nereye gömülsün olayı olabilir belkim
ama kan grubu hanesi de var nüfus cüzdanlarında

mantıken onun için.

Yurtdışında sen ölüp gitsen seni nasıl defnediceklerini bilmeleri için.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Ahaha fail olmuşum çok fena kusura bakmayın.

E o zaman değiştirelim: Neden ehliyet almak için kan grubu kartı diye bişey çıkartmamız gerekiyor? Kan grubu hanesi varsa nüfus cüzdanında?

cünkü nufüs cüzdanınada kan grubunu o kart sayesinde yazıyolar
Mesaj tarihi:
Hmm. O zaman şunu sorarım size bu devlet neden böyle? Doğduğun anda neden kan grubu işlenmiyo orada? Arada değişmediğine göre kan grubun? :d

Gereksiz uğraştır halkını, oradan oraya koştur. Ne ala memleket..
Mesaj tarihi:
bak burda haklısın nufüs cüzdanı ilk cıkarken daha bebekken yazsalar hiç uğraşmıcaz.

bende geçenlerde yaptım aynı işlemi
hemşirenin ilk günüymüş galiba
nerden aldıysa kanı artık aldığı yerden enfeksiyon kapmıştım 4 gün kolum balon gibi gezdim
Mesaj tarihi:
nilep büyük bi hevesle askerlik işleriyle uğraşacağın günü bekliyorum. evet atıl pozisyonda bekliyorum kişisele o konuyu açıcan sen. büyük keyifle sadece arkadan sağ kolum, koltuğun arkası, senin bulunduğun ekran ve sağ kolumla okşadığım çirkin kedi görüntüsünde kahkahayı basıcam.
  • Yeni Oluştur...