Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sorentolarin sorunu kaza gecirdiginde dagilmasi arabanin. degisik zamanlarda bir tanesi kucukyali hizasinda e5 te, digeri 2. kopru yolunda, ikisi de otobanda onumde saga sola carpan 2 sorentonun ikisinin de agir hasar aldigini gordum. tabi bunda sorento kullanici grubunun turkiye de trafik magandasi oraninin fazla olmasi gibi bir durum soz konusuysa arabanin bir sucu yoksa onu bilemicem. ama bana pek guvenli gelmeyen kotu bir tercih gibi gozuken bir arac kendisi. ayni paraya bir ufak segmentten freelander2 tercih edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Freelander2 de pek boş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 orta paketi 55-57 bin euro civari idi en son. orta pakette baya oyuncak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Orta pakette deri koltuk yok, navigasyom yok, ayrıca ses sistemi rezalet denecek kadar kötü kalitede. Radyosu şu pazarlarda 3ytl ye satılan cep radyolarından daha kötü ses veriyor. Hani bende alacak olsam freelander alırım ama kia fiyatına kıyasla çok çok çok çok daha fazlasını veriyor. O yüzden çok rahat tercih sebebi olabilir. Koltuk başlarında arka için 2 tane dvd player lcd ekren başka hangi marka standart veriyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yaw aracta bluutoothla cep telefonunu baglamak ne işe yariyor? benim kullanma klavuzumda var telefonunuzu baglayabilirsiniz falan diyor baglayinca nolucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 paramecium said: Selam, BAS=ABS Saygılar. Hocam sen niye hert postta Selam Saygılar diyorsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ohooooo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Çok yaratıcı bi soru du bakalım ne cevap gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 para önce benim soruma cevap versin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 anam noolmuş burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 THARKAS said: yaw aracta bluutoothla cep telefonunu baglamak ne işe yariyor? benim kullanma klavuzumda var telefonunuzu baglayabilirsiniz falan diyor baglayinca nolucak? ya biri aradı mı arabanın hoparlörlerden handsfree konuşuyosun. telefonu bul aç falan olayı yok. yola dikkatini dağıtmadan telefonla konuşabil diye yapılmış bişi. son derece de luzumsuz bence. telefonda ne konuşcağın belli olmaz, özel olur kavga olur, yanında biriler de varken arabada tiyatro gibi onların da dinlemesine gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kimin aradığını göstermiyo mu ekranda? ve direk telefondan açtınmı normal kulağına dayararak konuşuyosun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Selam, micha said: Hocam sen niye hert postta Selam Saygılar diyorsun. :) Şekilcilik ve samimiyetsilik gibi sıfatlar ile tanımlanmıştı zamanında ama içten gelen dürtü gibi yorumluyorum ben, misâl tuvalet ihtiyacı gibi. Ama bu dürtü kendini kelimelerle dışa vuruyor, aksi düşünülemezdi bile ;) THARKAS sana arkadaşlar zaten yardımcı olmuşlar :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bakma sen böyle açıklıyo da biraz külhambeyi tavırları da var bunun. Buluşmaya gittik oturuyoruz baktık karşıdan omzun biri düşük kollar yarı açık ceketide omuzlarına atmış ama giymemiş bi tip geliyo. Masamıza kadar geldi Selam dedi ben paramecium, saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Selam, Ama saygılar derken sağ elimi göğsüme vurup kafamı da hafif sola yatırarak önüme eğmiştim. Ritüeli tam aktaralım lütfen. Vodan zaten Opel'in var diye sana gıcığım, ayağını denk al. Eksik anlatım falan olmasın... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aman abi saygısızlık etmek istemem heyecandan o bölümü layıkıyla aktaramamışım cezam neyse razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Vodan said: Bakma sen böyle açıklıyo da biraz külhambeyi tavırları da var bunun. Buluşmaya gittik oturuyoruz baktık karşıdan omzun biri düşük kollar yarı açık ceketide omuzlarına atmış ama giymemiş bi tip geliyo. Masamıza kadar geldi Selam dedi ben paramecium, saygılar.. phahaha tam tersi be yazma hemen :D Kimseye geleceğimi haber vermemiştim, telefon falan da yok kimsede, otoparkta arabadan indi, direkt tanıdım bi kere fi tarihinde fotosunu görmeme rağmen. Adam indi arabadan şöle bi tavaf etti. Gayet de meendiz tipli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Selam, Tavaf değil o, otopark scan :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sabah 10da ne otopark scani carrefourda yau :) bomboştu her taraf. bi de arabaya bakıyodun tekerleklere falan eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Selam, Hep huylanırım 'lann acep sol ön lastik mi inik?!?' diye. O sebeple yerli yersiz kontrol ederim. E zamanında lastik başına ortalama 3 yama düşüyordu bende :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar