Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volvo S40 için Bluetooth ve adam gibi park sensörü?

Cafein

Öne çıkan mesajlar

sorentolarin sorunu kaza gecirdiginde dagilmasi arabanin. degisik zamanlarda bir tanesi kucukyali hizasinda e5 te, digeri 2. kopru yolunda, ikisi de otobanda onumde saga sola carpan 2 sorentonun ikisinin de agir hasar aldigini gordum.

tabi bunda sorento kullanici grubunun turkiye de trafik magandasi oraninin fazla olmasi gibi bir durum soz konusuysa arabanin bir sucu yoksa onu bilemicem. ama bana pek guvenli gelmeyen kotu bir tercih gibi gozuken bir arac kendisi.

ayni paraya bir ufak segmentten freelander2 tercih edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Orta pakette deri koltuk yok, navigasyom yok, ayrıca ses sistemi rezalet denecek kadar kötü kalitede. Radyosu şu pazarlarda 3ytl ye satılan cep radyolarından daha kötü ses veriyor.

Hani bende alacak olsam freelander alırım ama kia fiyatına kıyasla çok çok çok çok daha fazlasını veriyor. O yüzden çok rahat tercih sebebi olabilir. Koltuk başlarında arka için 2 tane dvd player lcd ekren başka hangi marka standart veriyo ki?
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:
yaw aracta bluutoothla cep telefonunu baglamak ne işe yariyor?

benim kullanma klavuzumda var telefonunuzu baglayabilirsiniz falan diyor baglayinca nolucak?

ya biri aradı mı arabanın hoparlörlerden handsfree konuşuyosun. telefonu bul aç falan olayı yok. yola dikkatini dağıtmadan telefonla konuşabil diye yapılmış bişi.

son derece de luzumsuz bence.

telefonda ne konuşcağın belli olmaz, özel olur kavga olur, yanında biriler de varken arabada tiyatro gibi onların da dinlemesine gerek yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
micha said:

Hocam sen niye hert postta Selam Saygılar diyorsun. :)

Şekilcilik ve samimiyetsilik gibi sıfatlar ile tanımlanmıştı zamanında ama içten gelen dürtü gibi yorumluyorum ben, misâl tuvalet ihtiyacı gibi. Ama bu dürtü kendini kelimelerle dışa vuruyor, aksi düşünülemezdi bile ;)

THARKAS sana arkadaşlar zaten yardımcı olmuşlar :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:
Bakma sen böyle açıklıyo da biraz külhambeyi tavırları da var bunun. Buluşmaya gittik oturuyoruz baktık karşıdan omzun biri düşük kollar yarı açık ceketide omuzlarına atmış ama giymemiş bi tip geliyo. Masamıza kadar geldi Selam dedi ben paramecium, saygılar..

phahaha tam tersi be yazma hemen :D

Kimseye geleceğimi haber vermemiştim, telefon falan da yok kimsede, otoparkta arabadan indi, direkt tanıdım bi kere fi tarihinde fotosunu görmeme rağmen. Adam indi arabadan şöle bi tavaf etti. Gayet de meendiz tipli...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...