Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volvo S40 için Bluetooth ve adam gibi park sensörü?

Cafein

Öne çıkan mesajlar

Paracım, özel konuşma istersen iki kere açmaya basıyor ve yolun kenarına çekiyorsun. Araç içindeki sesi kapatıyor, telefondan görüşüyorsun.

Bana Dieevil'in dediği yerde montaj dahil Parrot 3100 için 450 YTL dediler.

Konuşma açıldığında ses sistemini kapatıyor, öyle "Aşkuuum bu parça senin için" olayı yok yani. Üzgünüm romantizm rüzgarları yaşayacaksanız telefonun hands-free'sini açın :)

Ben "Hands-free kullanıyorum, bluetooth gereksiz" diyordum ama sanırım ben bile taktırabilirim. Araç kullanırken arka gürültüyü hands-free direk aktarıyor ve karşı taraf beni duyamıyor, ara ara kesiliyor vs vs...
Sosyal ağlarda paylaş

2005 sonrası henüz araç almadık, alsak bluetoothlu da alırız canım. Zaten benim arabadan bir sene sonra AUX girişi koymuşlar diye sinirim bozuk... Sonraki arabayı da artık kendi paramla almak zorunda olduğum için, artık bilmiyorum ne olur. Matama beni ortak yapsın :P Şöyle bir köşeyi dönsem de RS4 alıp Paramecium'u Dudullu'da sıkıştırsam :D Ya da arabayı alıp Para'yı çağırıp, o geldiğinde Vodan'la arabanın üstüne çöp kamyonu da sürebiliriz, çok eğlenceli olur.

Bugün Cenmax da takıldı istediğim model, gayet işlevsel ve düzgün. Sanırım biraderin arabasına da taktıracağız, bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
Niye canım Kia Sorento dediğin araba bugün 90.000 YTL. Pekte ucuzcu işi diil yani.

yok ya jip kullancam diye alıyolar hevesten. arabaya dokunsam yamulcak. onun yerine al doğru düzgün kaliteli bi araba o paraya. ilk çıktığında çok ucuzdu. herkes atlayınca araca yükselttiler fiyatını..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben Kia ve No Kia diye bi geyik yapim dedimde poha sardı :P

CR-V dizel değil bikere birde sorento gibi kalıplı olmadığından kaybediyo. Sorento iyi aslında hem kalıplı hem dizel hem otomatik falan. Zaten inanılmaz çok sattı fiyatı da Euro yükseldi diye 90 bin YTL'lere çıktı sonra oralarda kaldı :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...