Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 peki arama falan olduğumu radyodan gelen müziği fln kesiyo mu? bide fiyatı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Cevap "Evet" ise, peki "aşkooom bak ferhat göçerden biri bana gelsin çıktı dinleteyim sanoaaaaaaa" diyenleri nasıl memnun ediyor Parrot :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Müziği mute ediyor! Parça göndermek istiyenler artık o özelliği kurdurmazlar aleti takarken! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Selam, Özel konuşma mümkün değil ama bu sistemlerde : Bir de kulaklığın sevdiğim tarafı, telefon araç içinde olsa dahi, benzincide falan indiğinde bağlantının devam etmesi :D SE kulaklığımın şarjı sağlam gidiyor, 2 senedir de kullanıyorum ben. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paracım, özel konuşma istersen iki kere açmaya basıyor ve yolun kenarına çekiyorsun. Araç içindeki sesi kapatıyor, telefondan görüşüyorsun. Bana Dieevil'in dediği yerde montaj dahil Parrot 3100 için 450 YTL dediler. Konuşma açıldığında ses sistemini kapatıyor, öyle "Aşkuuum bu parça senin için" olayı yok yani. Üzgünüm romantizm rüzgarları yaşayacaksanız telefonun hands-free'sini açın :) Ben "Hands-free kullanıyorum, bluetooth gereksiz" diyordum ama sanırım ben bile taktırabilirim. Araç kullanırken arka gürültüyü hands-free direk aktarıyor ve karşı taraf beni duyamıyor, ara ara kesiliyor vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cafein ben bir araba alirken ilk baktigim ozellik bluetooth lu ses sistemi var mi yok mu bence en onemli ozellik birde acaip telefonun pilini tuketmese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Selam, Matama çok da tüketmiyor ama : Telefon neydi bu arada? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 2000 yılında Bluetooth vardı da biz mi almadık :D Annem de T4'ü bırakmak istemiyor. Ev nüfusunda araç sayısı fazla olunca da "Aman süper lüks olsun aman bluetoothlu olsun" demek pek mümkün olmuyor, döver valla babam parayı veren yetkili mercii olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İyide bluetooth süper lüks klasmanından çıkalı çok oluyo ki. Fiat linea da bile var. Mesajlarını bile okuyo hatta o yüzden bi sonraki araba için linea yı düşünebilirsiniz matama ve cafein :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 telefon ulu kalas n95 yalniz farkinda olan varmi nokia n95 ten veri nerdeyse 2 senedir teknolojik olarak daha iyi bir telefon cikarmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Selam, Şoku çıkmasın diyedir :P E90 hoşuma gidiyor ama ben Nokia karşıtıyım : Biri aramızı bulsun :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 2005 sonrası henüz araç almadık, alsak bluetoothlu da alırız canım. Zaten benim arabadan bir sene sonra AUX girişi koymuşlar diye sinirim bozuk... Sonraki arabayı da artık kendi paramla almak zorunda olduğum için, artık bilmiyorum ne olur. Matama beni ortak yapsın :P Şöyle bir köşeyi dönsem de RS4 alıp Paramecium'u Dudullu'da sıkıştırsam :D Ya da arabayı alıp Para'yı çağırıp, o geldiğinde Vodan'la arabanın üstüne çöp kamyonu da sürebiliriz, çok eğlenceli olur. Bugün Cenmax da takıldı istediğim model, gayet işlevsel ve düzgün. Sanırım biraderin arabasına da taktıracağız, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 cafein siraya git once kardesi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 paramecium said: Selam, Şoku çıkmasın diyedir :P E90 hoşuma gidiyor ama ben Nokia karşıtıyım : Biri aramızı bulsun :( Saygılar. ahanda mantar audı sevdasından vazgecırmeye calısıyodu senı mıllet sımdıde nokıa sevdırmeye calıscaklar sıctık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Nokia dışında tüm cep telefonları audilerde abs ve eketronik arızası yapıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 O değilde Kia'ya binip Nokia kullananlara ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 EHeheh! Kafiyeli sürücüler diyoruz! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ben tezat derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Niye canım Kia Sorento dediğin araba bugün 90.000 YTL. Pekte ucuzcu işi diil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Selam, Eksiden BAS ve ESP mi vardı be, üstün pilotajımla(!) başım dik vaziyette sürüşümü yaparım :P SE P1 yaptı ama abuk oldu denyoların ki >:( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 paramecium said: Selam, Eksiden BAS ve ESP mi vardı be ... Saygılar. Rezil mod! BAS ne frene bas anlamında mı kullanılmış cümle içinde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 MrMarvelous said: Niye canım Kia Sorento dediğin araba bugün 90.000 YTL. Pekte ucuzcu işi diil yani. yok ya jip kullancam diye alıyolar hevesten. arabaya dokunsam yamulcak. onun yerine al doğru düzgün kaliteli bi araba o paraya. ilk çıktığında çok ucuzdu. herkes atlayınca araca yükselttiler fiyatını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Kia sorento yerine Honda CR-V alsalar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Abi ben Kia ve No Kia diye bi geyik yapim dedimde poha sardı :P CR-V dizel değil bikere birde sorento gibi kalıplı olmadığından kaybediyo. Sorento iyi aslında hem kalıplı hem dizel hem otomatik falan. Zaten inanılmaz çok sattı fiyatı da Euro yükseldi diye 90 bin YTL'lere çıktı sonra oralarda kaldı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Selam, BAS=ABS Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar