pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, İzmir'de bir Wing Tsun buluşması yapabilir miyiz? Organizasyon farketmez, zaten asıl önemli olan bu; farklı organizasyonları tanıma fırsatımız olur, ne biliyiim işte çalışırız!:D (Wing Chun, Wing Tsun, Wing Tzun, Wing Tsjun vs. kafanız karışmasın.!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 napıcaksınız? bulusup dovusucek misiniz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ok Arapdere'de yarin bulusalim. Gencleri WT ile tanistiririz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 normal buluşma zor oluyor wt için artık bi yıl kasarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Arapdere bana çok uzak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Gerçektende hemen olmaz :D, bi de fazla kişi paticiğe girmiyor bu aralar? :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Llama said: normal buluşma zor oluyor wt için artık bi yıl kasarsın hhahaha ne güzel dedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 wt ne ? yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bilioyrmuş numarası yap nasılsa yalan olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Llama said: bilioyrmuş numarası yap nasılsa yalan olcak :D:D:D:D ben varım ben varım, sopa yemek pahasına :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 wtf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Llama said: bilioyrmuş numarası yap nasılsa yalan olcak koptum aynen :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:DD:D::D:D::D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar