paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, said: Edo Competition en son Lamborghini LP640 modelini modifiye etmiş ve aracı 23 beygir daha güçlendirmişti. Ve bu araç Nardo sürat pistinde 345.7 km/s hıza ulaşarak, en yüksek sürate sahip Lamborghini modeli olmuştu. Alman modifiye firması Edo, bu sefer LP640’ın gücünü 47 beygir daha yükseltti ve 710 beygire ulaştırdı. Güç artışı yeni egzoz manifoltları, yüksek akışlı katalitik konvertörler ve hava filtresi, yeni egzoz, yeni egzantrik milleri, modifiye edilmiş silindir kafası ve yeniden programlanmış motor yönetim sisteminden kaynaklanıyor. Motorun torku ise 700 Nm’ye ulaşmış. LP710’un 0-100 km/s hızlanması 3.2, 0-200 km/s hızlanması ise 10 saniyenin altında gerçekleşiyor. Firma optimize ettiği arka kanat ile aracın 360 km/s hıza ulaşarak yeni bir rekor kıracağını ifade ediyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hadi volkswagen audi bmw falan modifiyeleri güzel... ama bu süper arabaları modifiye etmelerini anlamıyorum. Ferrari, lamborghini, porsche falan... Modifiyenin amacı sıradan olan arabanı daha özgün hale getirmek değil midir? bu pahalı arabalar zaten fabrika çıkış olarak son derece güçlü ve uçuk oluyolar. Yani zaten özgünler her yerde olmadıklarından... saçma geliyo o yüzden bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Ben elde edilen artılara bakıp gülüyorum. Porsche bir modele yaptığı modifikasyonla +8HP elde etmiş, şimdi gel de gülme :P Demek ki bu tarz araçlarda ad farklılık duygusu yaşamak isteyen kitle var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bence bu tip modifikasyonlar, firmaların teknik şovuna yönelik. Bir nevi prestij çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yanlız diskler bacağım kadar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, 340km/h ile giderken frene topuk yapacak babayiğitler için sanırım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Renk hoşmuş yanlız araçta mat siyah! Bir yerden sonra modifikasyon harbiden apaçilik oluyor! 340 Km/h da frende nasıl hissettiriki acaba?!? :P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hem arapları beğenmezler hemde arap işi modifiye yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar