paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, said: Bugatti, Veyron 16.4 modelinin üstü açılır versiyonu Grand Sport’u tanıtacak. Yeni otomobil ilk kez 16 Ağustos 2008’de “Pebble Beach Concourse d’Elegance”’da sergilenecek. Bugatti, Grand Sport modelinin tavanı (ve tavan bağlantıları) olmamasından kaynaklanacak, burulma direnci zayıflığının, “yenilikçi yapısal çözümler” ile üstesinden geldiğini ifade ediyor. İlk Grand Sport 2009 baharında üretilecek ve müzayede yöntemi ile satışa sunulacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bi video vardı youtube'da adam bu aracı gunluk hayatta kullanıyordu. pistte falan test ederken çarpıyordu gülüyordu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Arkamda o motorun sesiyle korkarım ben ama güzel olmuşa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 2 resimde de tekerler gozukmuyor. ne kadar guzel bi aciyla arabanin seksapalitesi vurgulanmis. yerim ben onu ya ! askim benim :D cok guzel diil mi abileri ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Renk falan çok hoş yaa... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Güzel, renkte çok hoş olmuş! Ama turk falan almasın mazallah LPG işine girer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Giremez; 1. tank için yer yok 2. o tankı 2-3 dakika içinde içine çeker Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 üstü açık 400 km yapmasını istiyorum =) F5 gücünde Twister mazallah.. sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Türk o tüpü gerekirse sağ koltuğa koyar yine takar kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar