S_burti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Arkadaşlar open beta inviteları ve client downloadu başladı. Mailboxlarınıza bakın veya siteye login olun. Secildiyseniz direkt EULa felam cikiyor. Akşam indirmeye başlıycam. Severim operim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bana yine yok, süper ya. 1 yıldır newsletter alıyorum, 3. sayısından falan itibaren, kol saati çıktı anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 open beta'ysa direk acc alabiliyor olmamız lazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 collectors edition preorderin varsa evet alabiliyo olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ben open beta degil de biraz daha sans eseri eklenenleri gordum sanki? yani openbeta duyurulmamis sanirim hala.. birde bir sorum olcak ben bu preorder nanesini aldim, ama bir turlu webden bu keyleri nereye girecegimi bulamadim, zaten uyeydim yeniden uye olmadim o sebeple.. bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Open Beta değil bu, Guild Beta devam halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 heyecanlandım ben de be =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bi an sövdüm open betaya da giremedim diye ama neyse rahatladım şimdi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waaagh! Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 zaten acıklamada open beta gibi bişey yazmıor ve sadece guildinviteleri degil sanırım kapalı beta için eskiattıklarından daha cok invite atmıslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ob açıldı diye nasıl heyecan yaptım ya off neden böyle bir fake attınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bu sicaklarda milleti kalpten götüreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Cidden ayıp :) başlığı değiştirsin bari modlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 pre ordercılar ne olacaz zaten yeteri kadar sıkıntı yaşattı oyun bana. ARAL sattığı ürünler en erken 2 ay önce open beta garantisi yazmıştı şimdi bunları mahleme verşrsek ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yahu, siz ARAL'a ne bakıyorsunuz ki? ARAL naapsın, adamlara OpenBeta ne zaman başlayacak diye sormanız, hadi sordunuz diyelim, söylediklerine inanmanız hata. OpenBeta hiçbir oyunda 2 ay sürmez, imkansız. 3 hafta olursa öpün başınıza koyun. Pre-Order Pack'in özelliklerinden biri sadece OB'de yer bulma olayı. Asıl amacı, alacağınız CE'leri Pre-Order etmek, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 şahsen ben CE'yi sipariş edersem ufak heykelcik mi ne var ya onun için edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 open beta invite ı ne ki? invite la alınıyorsa open beta olmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 La başlığı değiştirin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 canım sen anlamadın sanırım. Benim demek istediğim beta davetiyesi alıp almamak değil. Tüketici haklarıan göre eğer sen sattığın ürünün üzerine birşeyi taahhüt edersen bunu yerine getirmen lazım. Şimdi sen marketten yoğurt aldın üstünde son kullanma tarihi 01/09 yazıyor ama adamlar bunu baskı hatası yapmışlar yani normalde 01/08 de bitiyor tamam mı. Sonra sen bu yoğurdu 01/09 diye alıyorsun ve yediğin zaman zehirleniyorsun kısacası örneklemek gerekirse olay bu. Ben aral'ı mahkemeye vereyim demiyorum ama öyle bir durumda başları emin ol ağrır çünkü normalde avrupada satılan pre-order pack lerde böyle bir yazı yok bildigim kadarı ile. Bu aral'ın eklemesi ve bir hata bence. Ayrıca o süreye zaten inandığımız yok. Gangren said: Yahu, siz ARAL'a ne bakıyorsunuz ki? ARAL naapsın, adamlara OpenBeta ne zaman başlayacak diye sormanız, hadi sordunuz diyelim, söylediklerine inanmanız hata. OpenBeta hiçbir oyunda 2 ay sürmez, imkansız. 3 hafta olursa öpün başınıza koyun. Pre-Order Pack'in özelliklerinden biri sadece OB'de yer bulma olayı. Asıl amacı, alacağınız CE'leri Pre-Order etmek, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hehe ortalığı kariştirip kaçmişim gibi oldu :D. Normal betaymiş ne biliim ben open sanmiştim :D. O preorder keyleri de araştirdim henuz girilemiyor. Sadece open beta ve hediye degil 1 hafta erken başlama hediyesi de var ilgili paketin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 3 gun erken baslanıyo diye biliyodum... 1 haftaysa supermis =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 basligi degisin, sabah sabah acaip heyecan oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bide open Beta invite diye bir sistem yokturki eğer open betaysa herkese açık olması gerekmezmı??? Yada dünyadaki diğer oyunlar yanlış mı biliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 open betaya herkes girebilse de first come first served olayı var... tum key'ler bitmeden once gelenler alıyor key'i, gec kalanlar yetisemiyor yani... bizim slot'lar garantili, onu demek istiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Peki diğelim bende key mey bişi yok bana gore ne kdr süre once başlıcaksınız betaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Eger open beta keyleri bitmeden yetişirsen aynı anda başlanır. Yok yetişemezsen betaya başlayamazsın :D. Open beta keylerde birtakim yerlerde dagitiliyor bazen bazen de firma sadece kendi dagitiyor. Diger firmalarda da hep boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar