Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta invitelari başlamamış meğersem.

S_burti

Öne çıkan mesajlar

ben open beta degil de biraz daha sans eseri eklenenleri gordum sanki?

yani openbeta duyurulmamis sanirim hala..

birde bir sorum olcak ben bu preorder nanesini aldim, ama
bir turlu webden bu keyleri nereye girecegimi bulamadim,
zaten uyeydim yeniden uye olmadim o sebeple..

bilen varmi
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu, siz ARAL'a ne bakıyorsunuz ki?

ARAL naapsın, adamlara OpenBeta ne zaman başlayacak diye sormanız, hadi sordunuz diyelim, söylediklerine inanmanız hata.

OpenBeta hiçbir oyunda 2 ay sürmez, imkansız. 3 hafta olursa öpün başınıza koyun.

Pre-Order Pack'in özelliklerinden biri sadece OB'de yer bulma olayı. Asıl amacı, alacağınız CE'leri Pre-Order etmek, bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

canım sen anlamadın sanırım. Benim demek istediğim beta davetiyesi alıp almamak değil. Tüketici haklarıan göre eğer sen sattığın ürünün üzerine birşeyi taahhüt edersen bunu yerine getirmen lazım.

Şimdi sen marketten yoğurt aldın üstünde son kullanma tarihi 01/09 yazıyor ama adamlar bunu baskı hatası yapmışlar yani normalde 01/08 de bitiyor tamam mı. Sonra sen bu yoğurdu 01/09 diye alıyorsun ve yediğin zaman zehirleniyorsun kısacası örneklemek gerekirse olay bu. Ben aral'ı mahkemeye vereyim demiyorum ama öyle bir durumda başları emin ol ağrır çünkü normalde avrupada satılan pre-order pack lerde böyle bir yazı yok bildigim kadarı ile. Bu aral'ın eklemesi ve bir hata bence. Ayrıca o süreye zaten inandığımız yok.

Gangren said:
Yahu, siz ARAL'a ne bakıyorsunuz ki?

ARAL naapsın, adamlara OpenBeta ne zaman başlayacak diye sormanız, hadi sordunuz diyelim, söylediklerine inanmanız hata.

OpenBeta hiçbir oyunda 2 ay sürmez, imkansız. 3 hafta olursa öpün başınıza koyun.

Pre-Order Pack'in özelliklerinden biri sadece OB'de yer bulma olayı. Asıl amacı, alacağınız CE'leri Pre-Order etmek, bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...