Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ilk gördüğümde "touareg stoplarının ne işi var bunda ya?" dedim. Yan panelde biten karakteristik Golf stopları nerde ya?!
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bu arada Bugun yolda ilk kez tiguan gördüm uzaktan golf mu golf plus mı oldugunu anlayamadım :)
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam, Yine yan panelde bitmiyor mu? Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bitiyor da panelin çizgisini bozarak bitiyor. onu nenem de yapar. :/
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam, Golf III'e en yakın tasarım bence. Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam, Bu olmamamış mı zaten? Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam, Daha mı az taşsın diyorsun? Saygılar.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 O kadar minör bi detay ki... ben zor buldum iki foto arasındaki farkı
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ya çok farkediyo direkt golf diyosun. foto minör detay da ondan minör tabi :) gerçek boyutunda düşünsenize :P
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam, Bence bu hali daha güzel :D Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 paramecium said: Yeni derken; un-official cihaz montajı mı söz konusu? bilemiyorum kosiflerin yanıtı boyleydı bana. burda bir seyler montajlıyorlardı.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Lan iki fotoğraf arasındaki farkı ancak üstüste koyup üsttekinin opacity değeriyle oynayarak bulabildim!
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam, Hem gözüm sorunlu de, hem de yaptığına bak adamın üşenmeden :P O detayı görebilmek mucize zaten :P Saygılar.
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Gözün bozuk senin, çekil kenara :P
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Alttaki postlara bakmadan bende 5 dakka baktım resimlere :D
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam, Gözümün çözünürlüğü düşük sanırım :P Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Gözüm bozuk diye biraz baktım anlamayınca opacity'den buldum ehueh. Aklınızda olsun iki resim arasındaki 10 farkı bulun gibi ödüllü yarışmalar görürseniz -ki genelde şirket intranetlerinde rastlanabiliyor- bu yöntemi uygulayabilirsiniz :) Geçen sene Siemens'te utanmasam stajer olarak ödüle talip olacaktım :p
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Taraflı gibi görünen bi yorum yapmak istemiyorum ama.. Astra'dan arak gibi görünmüyor mu? Şimşek Grisi benzeri lansman rengiyle de birleşince bana anımsattı doğrusu. Yüce site farkıyla Detaylı Fotoğraflar Basın Açıklamasının kafama göre Türkçeleştirilmiş hali: http://www.otokritik.com/haber/137-2009-Volkswagen-Golf-VI-huzurlarinizda.html
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 paramecium said: Selam, Hem gözüm sorunlu de, hem de yaptığına bak adamın üşenmeden :P O detayı görebilmek mucize zaten :P Saygılar. touareg stopu ile golf stopu arasındaki fark o. ince detay olsa da çok değiştiriyo, bence Golf karakteri daha iyi yansıtılırdı öyle. Tabii maliyet düşürecez diye yine aynı kalıbı kullanmışlardır farklı renklerde, naha sana yeni stop demişlerdir.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Lan bi kalıbın maliyetinden ne olacak :) Zaten aynı değilki farklı o da. Kaldı ki senin koyduğun gibi yapsalar daha düşük maliyetli olurdu çünkü C sütununu üretmek daha kolay olurdu. Birde öyle B sütununun çizgisinde biten stop kullanılsa Golf V ile çok benziyo falan derdik böylesi daha iyi ve Golf III'deki gibi olmuş. Golf ruhuna çok aykırı bişey değil. Dağılın len
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 4 ve 5te evrilmişti işte ne güzel. evrime aykırı len bu stoplar. sen dağıl :P
Öne çıkan mesajlar